Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kies jij voor eentje met een funky print of vrolijke slogan?

Krijg dankzij je Flair van deze week 50 % (!) korting op de telefoonhoesjes van Antwerp Avenue

De redactie

Hoeraaa, je nieuwe Flair is gearriveerd! En die wil je deze week ab-so-luut niet missen, want met de unieke code die je in je favo magazine vindt, kan je een funky telefoonhoesje van Antwerp Avenue aan 50 % (!) korting bestellen. Snel in huis halen die handel!

Je Flair is deze week weer een pareltje. Naast een portie straffe getuigenissen, beautytips en modehacks krijg je er een unieke code bij waarmee je maar liefst – hou je vast! – 50 % korting krijgt op een enkele bestelling van telefoonhoesjes bij Antwerp Avenue. Je weet wel: het Belgische label dat bekendstaat om zijn hoesjes met funky prints en vrolijke slogans à la ‘f*ck off, kindly’. Kies jij voor een biodegradeerbaar exemplaar met roos-oranje seventies swirls of voor een extra shockproof tough case? Wij kunnen niet kiezen!

Wil jij je gsm ook een vrolijke upgrade geven? Dan weet je wat je te doen staat: naar de krantenwinkel hollen en je Flair met unieke code in huis halen. Alle covers ontdek je op antwerpavenue.com. Thank us later!

Antwerp Avenue

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content