Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Irmy Photography voor Flair

Pre-registreerde jij je al zodat je binnenkort als eerste je overnachting kan boeken?

SNEAK PEEK: neem een kijkje in onze gloednieuwe Flaircaravan styled by IKEA

© © Irmy Photography voor Flair
De redactie


Hoera! De Flaircaravan is helemaal terug van weggeweest. En na twee zomers alleen het land rondgetrokken te hebben, krijgt ie er deze zomer een zusje bij. Je leest het goed: er zijn deze zomer twéé Flaircaravans styled by IKEA!


Wij geven je alvast een sneak peek van het interieur van onze gloednieuwe Flaircaravan. Én daarbij horen ook 7 tips van IKEA om een maximaal vakantiegevoel te halen uit een miniruimte. Ontdek hier de volledige outdoorcollectie van IKEA.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pre-registreren geblazen


Omdat hij vorig jaar in amper drie uur volledig uitverkocht was, geven we je dit jaar de kans om je te pre-registreren. Zo krijg jij binnenkort als eerste de kans om een nachtje te boeken in een van onze twee Flaircaravans styled by IKEA. Registreer je hier (dat kan nog tot 1 juni om 12 uur) en duid 2 juni om 12 uur alvast met héél erg veel kleurtjes en hartjes aan in je agenda. Dan starten de boekingen voor geregistreerden.
 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content