Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eens 3 avonden niet moeten koken voor jezelf en je partner/roomie/dubbele gezonde eetlust? Yes!

Deze week bij Flair: een Foodmaker Vedge Bag voor maar € 29,90 i.p.v. € 49,90

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Geraakt je kookinspiratie stilletjesaan uitgeput én wil je maar al te graag een Belgisch merk steunen? Dan moet je nú je Flair met bon voor een Foodmaker Vedge Bag in huis halen.


Wil jij een restaurantgevoel in huis creëren door even niet zelf achter de potten te moeten staan, maar wél overheerlijk te kunnen smikkelen? Dan komt je Flair van deze week als een geschenk uit de hemel!

Je krijgt deze week bij je favo magazine namelijk een bon waarmee je voor € 29,90 i.p.v. € 49,90 een Dinner for Two Vedge Bag van Foodmaker kan bestellen én daar bovenop nog eens een waardebon van € 5 krijgt om na dit alles te gaan opsouperen in een Foodmakervestiging. Dat wil zeggen: drie avonden niet moeten koken en tóch heerlijk tafelen met je lief, roomie of dubbele gezonde eetlust

Wat staat er op het menu?


Je kan kiezen uit de Dinner for Two Classic of de plantbased variant. Beide Vedge Bags bevatten drie gerechten voor twee personen. Wat dacht je van couscous met falafel? Of ga jij voor de klassieke lasagne bolognese? Opwarmen in de (microgolf)oven en smullen maar!

Alle gerechten die je in je Foodmaker Vedge Bag vindt:

  • werden handgemaakt in eigen keuken
  • bevatten geen kunstmatige bewaarmiddelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers
  • zijn gemaakt met zoveel mogelijk groenten en kruiden van Foodmakers eigen biovelden


Haal je Flair in huis, bestel je Vedge Bag hier, voer de code in die je deze week bij je Flair vindt, even wachten op de levering en smullen maar!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content