Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij zetten alle redenen nog eens op een rijtje.

FLAIR SHOPPING DAY: 5 redenen waarom je deze editie écht niet mag missen

Nog twee keer slapen en we kunnen weer een hele dag gaan shoppen en plezier maken op de Flair Shopping Day! Nog altijd niet overtuigd? Dan sommen wij met veel plezier 5 redenen op waarom je deze editie écht niet mag missen.

1. Shoppen, shoppen, shoppen!


In Docks Bruxsel zijn er tal van winkels die ons hartje sneller doen slaan. Ga langs bij je favoriete shops, wandel tussen de Flairstandjes en geniet van lekkere drank- en eetstandjes. Benieuwd naar welke winkels je in Docks Bruxsel kan vinden? Kijk dan snel hier!

2. Selfies nemen met ‘Temptation Island’-hotties


Op de foto met cutie Joshua? Of toch liever bad boy Matthew? Zou je graag eens een babbeltje slaan met grapjas Kevin? Het kan allemaal op de Flair Shopping Day! Kijk hier voor de fotomomenten met de ‘Temptation Island’-hotties. Geen zin in reallife hotties? Dan zijn er altijd nog onze kartonnen knapperds!

3. Exclusieve Instagramwedstrijden


Op onze Flair Shopping Day mag een Instagram only-wedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Hou daarom onze Insta Stories vanaf de namiddag goed in de gaten, en wie weet win jij wel een leuke prijs.

4. Laat je make-up aanbrengen én je haar stylen


Verschillende standen op de Flair Shopping Day maken je nog mooier dan je al bent. Ga eens langs bij Andy & Jeff voor een nieuwe coupe of krijg make-uptips en mooie nagels dankzij Planet Parfum.

5. Get creative met Veritas


Maak je eigen gepersonaliseerde broches, oorbellen en pomponkettingen. En ja, ook mensen met twee linkerhanden komen met moois thuis. 😉

Ben je al overtuigd? Dan zien we je zaterdag héél graag verschijnen in Docks Bruxsel! Kijk hier voor alle info op een rijtje.


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content