Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Want jullie verdienen het!

Flair lanceert wekelijkse self-love letter

Groot nieuws! Wij lanceren onze self-love letter. Want alles begint bij jezelf graag zien. En samen kunnen we dat beter dan alleen.

70 % voelt zich onzeker op het strand

69 % voelt zich te dik

1 op de 2 vrouwen streeft naar een kleinere kledingmaat

Slechts 4 % houdt absoluut van zijn of haar lichaam

48 % huilde al eens omdat ze zichzelf lelijk vond, en het moeilijkste hebben we het op het strand of in het zwembad, in de buurt van mooie mensen of in een pashokje

56 % wordt onzeker als ze te weinig likes op sociale media krijgt

18 % noemt zichzelf eerder ongelukkig

We deden net voor de zomer onderzoek naar self-love bij 7801 jonge mensen, en de cijfers zijn hallucinant. Wat blijkt? We zijn flink gebuisd als het op zelfliefde aankomt.

We zitten nog te vaak te slecht in ons vel en (social) media spelen daar helaas geen positieve rol in. Ze hebben immers een negatieve impact op ons lichaamsbeeld en geluksgevoel. Wel zijn de openheid en bereidheid om aan dat geluksgevoel te werken, meer dan eens aanwezig. We zijn er alleen nog niet.

Wij bij Flair zijn vastbesloten betere cijfers te halen en hebben dan ook een duidelijke belofte aan onze lezers gemaakt. Flair zegt radicaal ‘fuck you’ tegen onrealistische schoonheidsidealen en dieettips. We zeggen ja tegen échte schoonheid en échte mensen. Bij ons kan je niet langer terecht voor het nieuwste wonderdieet of de beste figure fixers. We gaan samen met jullie op zoek naar bodypositivity. We laten mensen aan het woord die inspireren tot een gezond lichaamsbeeld en die eerlijk en open zichzelf durven te zijn. En we blijven inspireren met de leukste mode- en beautytrends die jouw unieke persoonlijkheid kleur geven.

We streven niet naar perfectie, maar naar self-love. Want alles begint bij jezelf graag zien. En samen kunnen we dat beter dan alleen.

Daarom dus ook deze self-love letter: elke week op maandagochtend in je mailbox een portie liefde van ons voor jou, als lichtpuntje om je week goed te starten. We hopen dat het deugd doet.

Liefs,

Eva, hoofdredactrice Flair, en de hele Flairredactie


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content