Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Even heerlijk ontspannen!

Deze week bij Flair: Hotel aan het water vanaf € 33 p.p.

Nog geen vakantie maar toch dringend nood aan een weekendje weg? Wordt het warme weer je te veel en heb je nood aan verkoeling maar geen budget? Wij hebben de ideale oplossing: dankzij deze pocket kan jij een nachtje heerlijk genieten aan het water! Ga zonnen op het strand, watersporten op een meer, kajakken op een rivier of doe een bommetje in het zwembad van je hotel. En omdat wij een vriendinnenprijsje voor jou geregeld hebben, hou je nog geld over voor dat jurkje, die heerlijke coupe ijs of dat gezellige restaurant. Geniet ervan!

Voor je enthousiast gaat boeken, lees eerst even dit!

Je kan met de bon een adresje uit deze pocket uittesten en genieten van de aanbieding die bij het adres is vermeld. De voorwaarden en aanbiedingen verschillen per adres.

Met een Flairbon kan je één of meerdere (max. 3) opeenvolgende nachten boeken voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 18 jaar) in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.

Vermeld bij het boeken duidelijk dat het om de Flairactie gaat en bied bij het uitchecken de originele Flairbon (zie blz. 23) aan.

De prijs van € 33 of € 44 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met zijn tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 66 of € 88. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.

Elk hotel heeft een zwembad, ligt aan het water en/of heeft thermen.

Bij elk hotel wordt met symbolen aangegeven hoeveel sterren het heeft, of het ontbijt en/of de parking is inbegrepen, of het een rolstoelvriendelijk hotel is, of er een binnenen/ of buitenzwembad is, of er gratis wifi is en of ze een voordeel voor Flairabonnees aanbieden.

In de meeste hotels gelden speciale tarieven voor kinderen. Je herkent die hotels aan het symbooltje ‘kindvriendelijk’. Check vooraf even bij het adres van jouw keuze wat die aanbieding/korting juist inhoudt.

Bij elk hotel staat een sterrenclassificatie. Let wel: de sterrenclassificatie verschilt van land tot land. Drie sterren in België zijn dus niet gelijk aan drie sterren in Nederland.

Ben je van plan om meerdere hotels uit te testen, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.

Deze actie is geldig van 10 juli t/m 10 oktober 2018. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op de data zijn per hotel weergegeven.

Deze actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Opgelet: sommige hotels verhuren een beperkt aantal van hun kamers voor deze Flairprijs. Dat wil zeggen dat alle Flairkamers volzet kunnen zijn, terwijl je wel nog een kamer tegen de gewone (hogere) prijs kan boeken.

Als je pas na 17u in je hotel kan zijn, vermeld dat dan duidelijk bij je reservatie. Bij een aantal hotels moet je een geldig creditcardnummer opgeven, zodat ze zeker weten dat je komt.

Als je om de een of andere reden moet annuleren, wees dan zo vriendelijk om het hotel tijdig te waarschuwen (het liefst zeven dagen vóór je geplande aankomstdatum). Zo kan jouw kamer aan een andere Flairlezer worden verhuurd.

Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularte Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen, van welke aard ook (zoals reservatieproblemen, prijzen, kwaliteit…), of indien de beschrijvingen niet aan de realiteit zouden beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan het hotel/ de organisatie en/of de uitbater te worden gericht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content