Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Schrijf je snel in en ga met een van de 400 (!) goodiebags weer naar huis na een dagje shoppen, smullen en ontdekken!

WEEKENDTIP: kom op zaterdag 25 september naar onze Flair Chillax in Kortrijk

Tijdens onze Flair Chillax op zaterdag 25 september 2021 (her)ontdek je het keitoffe Kortrijk in 3 inspirerende Flairroutes. Bovendien geniet je van heel wat kortingen en cadeautjes onderweg!

Wij houden van onze lezers en volgers! Daarom lokken we jullie zo nu en dan naar een leuke stad om er samen met ons te genieten van onze Flair Chillax. Next up: Kortrijk! Op zaterdag 25 september zal je daar onze drie Flairroutes kunnen volgen. Je shopt, smult en ontdekt Kortrijk aan de hand van onze handige kaart.

De handelaars op onze Flairroutes (aangeduid met grote Flairballonnen), maar ook heel wat andere winkels, restaurants en koffiebars geven die dag leuke kortingen én toffe cadeautjes als je jouw Flair-kortingspas laat zien. Die kortingspas kan je hier downloaden, maar we raden je aan om gewoon mee te doen aan onze goodiebagwedstrijd hieronder. Dan krijg je niet alleen de fysieke kortingspas, maar ook een leuke goodiebag t.w.v. € 30. En je kansen zijn groot want we hebben er maar liefst 400 (!) uit te delen!

Video: Lissa Van Eesbeeck

 

Inschrijven maar!

Ben jij er graag bij – duh! – op zaterdag 25 september en ontvang je als het even kan ook graag een goodiebag t.w.v. € 30? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een onschuldige hand trekt uit de deelnames maar liefst 400 gelukkigen die op 25 september met een goodiebag weer huiswaarts keren. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Ontdek Flairs favorieten in K in Kortrijk

In het mooie shoppingcenter dat je in het centrum van Kortrijk vindt, huizen maar liefst 80 winkels. Onze Flairredactie ging de winkels van K in Kortrijk al voor jou verkennen en selecteerde er Flairs favorieten. Je vindt ze in de winkels waar er  een raamsticker in de etalage prijkt.

De goodiebag

Benieuwd wat je in je leuke goodiebag zal vinden? Wij verklappen het al even:

  • Flesje Porto Cruz
  • Make-uptasje van Shein
  • Eau Thermale Crème d’Eau van Uriage
  • Douchegel Goodbye Stress van Kneipp
  • Een Flair met Chillax-kortingpas voor kortingen en cadeautjes in heel wat winkels
  • Totebag
  • Flair-regenponcho
  • Flair-oortjes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content