Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

+ download onze shop-, smul- & ontdekroute!

FLAIR CHILLAX: ontdek hier welke winkels in Kortrijk kortingen en cadeautjes geven

Hoera! Zaterdag is het alweer zover. Dan gaan we met z’n allen shoppen, smullen en ontdekken in Kortrijk. En het zou natuurlijk geen Flair Chillax zijn zonder kortingen, cadeautjes en goodiebags.


De handelaars op onze Flairroutes (aangeduid met grote Flairballonnen), maar ook heel wat andere winkels, restaurants en koffiebars geven op zaterdag 25 september leuke kortingen én toffe cadeautjes als je jouw Flair-kortingspas laat zien.

Download hier het plannetje met de shop-, smul- en ontdekroute of pik het zaterdag vanaf 9u30 samen met je kortingpas (of download ‘m hier digitaal) op in het winkelcentrum K in Kortrijk.

De deelnemende winkels


In K in Kortrijk, het mooie shoppingcenter dat je in het centrum van Kortrijk vindt, huizen maar liefst 80 winkels. Onze Flairredactie ging de winkels al voor jou verkennen en selecteerde er Flairs favorieten. Je vindt ze in de winkels waar er  een raamsticker in de etalage prijkt. Ontdek de adresjes en hun voordelen hieronder al.

En ook heel wat andere adresjes geven korting, een cadeautje, glaasje of gebakje. Dat wordt shoppen en smullen zaterdag... Tot dan!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content