Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zei iemand daar leuke kortingen en cadeautjes? 😏

WEEKENDTIP: kom op 4 & 5 juni samen met Flair shoppen in Antwerpen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Ben jij nog op zoek naar enkele basisstukken om je zomergarderobe mee aan te vullen? Of gewoon een goed excuus om een shoppinguitje met vriendinnen te plannen? Flair has got you covered! Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is het namelijk Antwerp Shopping Day! Een dag waarop je onze favoriete shopstops ontdekt én geniet van leuke kortingen en cadeautjes onderweg!

Van een cosy cardigan om over al je zomerjurkjes te gooien tot de perfecte stappers voor op vakantie: je volgende topaankopen scoor je binnenkort gewoon op Antwerp Shopping Day. Twee dagen lang kan je de koekenstad doorkruisen met op zak de leukste shopadresjes van de Flairredactie. Denk aan hippe kledingwinkels zoals Stay Antwerp, maar ook beautyhotspots als L’Occitane en Provence waar je je ogen én neus rijkelijk de kost geeft. En ja, ook de decolovers onder ons zullen het moeilijk krijgen om hun bankkaart niet te willen plunderen.

Shoppen mét kortingen en cadeautjes

Uiteraard is shoppen met korting nog net een tikje leuker. Vergeet daarom zeker deze week je Flair niet in huis te halen, want daarin vind je je shoppingpas waarmee je op de Antwerp Shopping Days leuke kortingen en cadeautjes kan scoren bij de deelnemende winkelpunten.

Kan jij je nieuwsgierigheid niet meer te baas? Ontdek hier dan welke leuke verrassingen de deelnemende handelaars voor jou in petto hebben. Je herkent ze trouwens aan de hand van de rode Antwerp Shopping Day-stickers die op 4 en 5 juli op de etalages zullen kleven.

©Stad Antwerpen

Dé ultieme Flairroute

Geen zin om uren researchwerk te verrichten? No worries, want Flair tipt je voor de Antwerp Shopping Days maar al te graag de leukste hotspots. Onze redactie maakte een route met maar liefst twaalf niet te missen adressen. Dat belooft uren shopplezier. Je herkent onze uitgekozen hotspots trouwens aan de hand van de paarse Hotspot 2022-sticker. Wie zien jou daar dan hé. 😉

©Anna+Nina – Fest

Alle wegen leiden naar... onze infostand

Loop tijdens je shoppinguitje zeker langs de stand op de Wapper (kant Meir). Daar kan je nog eens het boekje bemachtigen waarin alle deelnemende winkels opgelijst staan alsook de hotspots van de redacties, inclusief plan. Op vertoon va je shoppingpas krijg je hier trouwens nog een leuke attentie. Belangrijk detail: de stand is doorlopend geopend van 10u tot 18u. Je Flair met voordeelpas toch gemist? Dan kan je hem hier alsnog bemachtigen, maar dan loop je wel die leuke attentie mis. Hol dus snel naar de krantenwinkel!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content