Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zei iemand daar leuke kortingen en cadeautjes? 😏

WEEKENDTIP: kom op 4 & 5 juni samen met Flair shoppen in Antwerpen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Ben jij nog op zoek naar enkele basisstukken om je zomergarderobe mee aan te vullen? Of gewoon een goed excuus om een shoppinguitje met vriendinnen te plannen? Flair has got you covered! Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is het namelijk Antwerp Shopping Day! Een dag waarop je onze favoriete shopstops ontdekt én geniet van leuke kortingen en cadeautjes onderweg!

Van een cosy cardigan om over al je zomerjurkjes te gooien tot de perfecte stappers voor op vakantie: je volgende topaankopen scoor je binnenkort gewoon op Antwerp Shopping Day. Twee dagen lang kan je de koekenstad doorkruisen met op zak de leukste shopadresjes van de Flairredactie. Denk aan hippe kledingwinkels zoals Stay Antwerp, maar ook beautyhotspots als L’Occitane en Provence waar je je ogen én neus rijkelijk de kost geeft. En ja, ook de decolovers onder ons zullen het moeilijk krijgen om hun bankkaart niet te willen plunderen.

Shoppen mét kortingen en cadeautjes

De handelaars op onze Flairroute geven dat weekend trouwens leuke kortingen én toffe cadeautjes als je jouw Flair-kortingspas laat zien. Die vind je op 24 mei in je favoriete magazine. Je Flair toch gemist? Ga dan zeker langs de stand op de Wapper (kant Meir) en bemachtig alsnog de voordelenpas voor uren shopplezier! Wie zien jou daar dan hé. 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content