https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lekker uitwaaien

Deze week bij Flair: weekendje aan zee vanaf € 33 p.p.

Er is weinig waar wij zo van opladen als van een dagje zee. Lekker uitwaaien aan het strand met de zon op je snoet, pootjebaden – durvers gaan all the way – en met een gocart over de dijk sjezen. En dan ’s avonds heerlijk slapen in een fantastisch hotel, met het geluid van de golven nog vers in je herinnering. Dat alles voor een mooi Flairprijsje, natuurlijk. Zijn we weg?

Je kan met de bon een adresje uit de pocket uittesten en genieten van de aanbieding die bij het adres is vermeld. De voorwaarden en aanbiedingen verschillen per adres. Elk hotel heeft een ligging aan de kust (of ligt op max. 5 km van de kust), al dan niet met uitzicht op zee. Met een Flairbon kan je een of meerdere (max. 3) opeenvolgende nachten boeken voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 18 jaar) in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.

 

De prijs van € 33 of € 44 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer die je ook met zijn tweeën betrekt. Een kamer kost dus € 66 of € 88. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.

 

Deze actie is geldig van 25 april t/m 25 juni 2017, tenzij anders vermeld. De voorwaarden verschillen, dus check bij het adres van je keuze of de actie wel geldig is op de dag dat je wil gaan.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content