https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jennifer Kesteleyn

En ze weet het perfect te combineren!

Blogster Anouk Lannoo straalt in een leopard dress uit onze Flair Shop

Anouk Lannoo is een succesvolle Vlaamse blogster. Haar blog Anouk Meets Fashion bestaat al sinds 2011! Anouk is ook een échte fashionista en wij zijn helemaal weg van haar stijl! Lucky for us heeft zij zich eens goed laten gaan in onze Flair Shop én heeft ze drie leuke outfits samengesteld. Vandaag stelt ze de tweede aan ons voor.

Voor haar tweede look kiest Anouk voor een gedurfde print. In onze Flair Shop vond ze dit leuke jurkje met luipaardprint en ze weet het perfect te combineren! De blogster vertelt waarom ze voor dit it-stuk koos.

 

'Luipaardprint is een van m'n favorietjes. Dit jurkje van Bik Bok viel me dan ook meteen op! Ik draag niet echt veel jurken, maar dit dropped waist-model in combinatie met m'n favo print kon ik echt niet laten liggen.

Hoe je het ook draait of keert, de print heeft nog steeds een verkeerde connotatie. Daarom hou ik ervan om te combineren met enkele stoere items zoals een boyfriend jacket in denim en een stoer paar sneakers. Maar dit jurkje kan je ook perfect combineren met een leren jasje en leuke pumps.'

 

Jennifer Kesteleyn

 

Hou jij ook van dit jurkje? Klik op de groene tag, stop het in je winkelmandje, afrekenen en klaar!

 

Jurkje: Bik Bok – € 29,95

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content