Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij deze topcleanser op oliebasis verwijder je de make-up, talg en afvaldeeltjes uit je huid.

Deze week bij Flair: de Advanced Precleanser van Rainpharma voor maar € 6,95 extra (i.p.v. € 31,95)

De redactie

Deze week krijg je bij je Flair de Advanced Precleanser van Rainpharma voor amper € 6,95 extra. Een topdeal als je weet dat je er in de winkel € 31,95 voor betaalt.


Deze oliereiniger kan je gebruiken als eerste stap in je dubbele reiniging. Hij is gemaakt van plantaardige oliën en is heel mild. Je kan hem dus ook op je ogen gebruiken om waterproof make-up te verwijderen.

Dubbel reinigen met de Advanced Precleanser


Nog nooit van dubbel reinigen gehoord? Dubbel reinigen wil zeggen dat je eerst reinigt met een reinigende olie en daarna met een cleanser op waterbasis. Een cleanser op oliebasis (zoals die van Rainpharma die je deze week bij je Flair vindt) lost alle olieoplosbare deeltjes op, zoals make-up, talg en afvaldeeltjes. Een reiniger op waterbasis schuimt meestal lichtjes en verwijdert alle wateroplosbare deeltjes, zoals bacteriën en zweetrestjes. Onze beautyredactrice Charlotte vertelt je al alles wat je wil weten over dubbel reinigen in haar laatste ‘Beautycall’-aflevering.

Ren snel naar de (kranten)winkel en haal jouw Flair mét een tube (100 ml) Advanced Precleanser van Rainpharma in huis. Je huidje zal nog nooit zo gestraald hebben!

Ontdek hier alle producten van Rainpharma.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content