https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© occasiongirl.com - Instagram @gabyghastly - Pinterest

Voel je een echte Ariel!

ACTIE: lekker warm zeemeermindekentje voor € 34,90 i.p.v. € 66,90

De aprilse grillen zijn volop aan de gang, en dat vraagt om gezellige avondjes in de zetel met een warm dekentje. En wat die koude avonden nog leuker maakt, is dit mooie deken in de vorm van een zeemeerminnenstaart, om lekker warm mee in de zetel te kruipen! Je kan het ook cadeau geven aan je vriendin, mama of dochter, want wie wil zich nu niet een zeemeermin wanen als je helemaal comfy in de zetel zit?!

Net als Ariel

Dit comfy dekentje is geïnspireerd op de vorm van een zeemeerminnenstaart. Je zal het nooit meer koud hebben én het ziet er superleuk uit! Je kan ’m perfect gebruiken op koelere zomeravonden, maar hij is ook ideaal tijdens de aprilse grillen om gezellig mee in de zetel te kruipen. Het zeemeermindekentje is er in twee kleuren: grijs en turkoois

Details:

  • Materiaal: 40 % nylon, 60 % acrylvezel
  • Afmetingen: ongeveer 90 cm x 160 cm (zonder staarteinde)
  • Met decoratief staarteinde van ongeveer 35 cm

 

Wat houdt deze actie in?

Dankzij Shedeals betaal je nu slechts € 34,90 i.p.v. € 66,90 voor dit superleuke zeemeermindekentje in grijs of turkoois. Het dekentje wordt bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen. De actie loopt nog tot 30 april, dus snel bestellen is de boodschap!

 

Bestel hier

 

Voor de volledige actie en voorwaarden surf je naar Shedeals.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content