Home Acties & Wedstrijden WIN: het boek ‘Verduistering’ van Bernard Minier

WIN: het boek ‘Verduistering’ van Bernard Minier

Een zenuwslopende psychologische thriller!

  Het is weer de tijd van het jaar waarop we 's avonds gezellig onder een warm dekentje kruipen met een warme kop choco en een heerlijk boek. En laten we nu net enkele boeken van Bernard Miniers 'Verduistering' mogen weggeven. Snel meedoen!

  Wat doe je als datgene wat je het meest vertrouwt, je leven in gevaar brengt? Dat vraagt radiopresentatrice Christine Steinmeyer zich af als ze op kerstavond een onheilspellende brief ontvangt. Was die brief wel voor haar bestemd? De inhoud wijst maar in één richting: de afzender heeft het op Christines leven gemunt.

  Ook ex-commandant Martin Servaz ontvangt ijzingwekkende post: een envelop met een sleutel van de hotelkamer waarin een jaar eerder een gruwelijke moord werd gepleegd. Wil dat zeggen dat het moorden nog niet voorbij is en Servaz zijn oude werk weer moet oppakken?

  Verduistering - Bernard Minier

  Na het daverende succes van 'Een kille rilling' en 'Huivering' neemt Minier je nu mee in een zenuwslopende psychologische thriller waarin obsessie en manipulatie de hoofdrol spelen en je ergste nachtmerries moeiteloos tot leven komen.

  Wedstrijdvraag

  Helemaal in de ban van het verhaal?It's your lucky day! Wij mogen namelijk 5 exemplaren van het boek 'Verduistering' van Bernard Minier weggeven. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot 18 oktober, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.