https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties & Wedstrijden Nu 20 % korting bij Veritas

Nu 20 % korting bij Veritas

  Festivals afstruinen, een weekendje naar de zee, een reis naar de zon, wat je ook gaat doen deze zomer dé bijpassende beachwear vind je bij Veritas. En zoals je van ons gewoon bent: nu met een leuke korting van maar liefst 20 %!

  De hipste beach- en swimwear bij Veritas

  Vrolijke bikini’s en tankini’s met streepjes, glitters of bloemetjes, tropische pareo’s, hippe zonnebrillen, fleurige haardbanden en strooien hoedjes, bij Veritas vind je werkelijk alles voor de coolste zomer ever. En het is nu hét moment bij uitstek om de zomercollectie te ontdekken want dankzij Shedeals profiteer je nu van een verfrissende korting en gratis levering!

  Wat houdt deze aanbieding in?

  Download je GRATIS Shedealsvoucher en profiteer van 20 % korting op het volledige aanbod (uitgezonderd workshops en cadeaucheques) van Veritas. Je krijgt je bestelling bovendien gratis bij je thuis bezorgd. Enkel geldig vanaf een minimumaankoop van € 30.

  Hoe werkt het?

  Surf naar www.veritas.be en shop je favoriete items uit het aanbod van Veritas. Bij het afrekenen van je bestelling voer je de Veritas code in die je op je voucher vindt, om van de aanbieding te profiteren.

  Of print je voucher af en ga langs in een van de winkels. Aan de kassa geef je de voucher af in ruil voor de korting.

  Aanbieding online t.e.m. 30 juni 2015. Info en voorwaarden op www.flair-shedeals.be.

  Flair Shedeals logo