Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: comfortabel overnachten in een luxehotel voor amper €...

Deze week bij Flair: comfortabel overnachten in een luxehotel voor amper € 35 per persoon

Nu boeken, binnenkort genieten!

luxehotelpocket

Hoera, daar is jullie geliefde luxehotelpocket weer! Luxueus overnachten voor maar € 35 per persoon? Snel naar de (kranten)winkel rennen is de boodschap!

Het zijn vreemde tijden. Reden te meer om een heerlijk nachtje weg te boeken met je lief of ‘knuffelcontact’! En daarvoor komt onze populaire luxehotelpocket als een geschenk uit de hemel. Overnachten in een luxehotel voor maar € 35 per persoon? Yes, please!

Wij dromen net als jullie van een zalige overnachting en wisten bij het plannen van deze actie nog niet welke coronamaatregelen er van kracht zouden zijn tegen de verschijningsdatum van deze pocket. Jammer genoeg zijn de leuke horeca-adresjes die de steden te bieden hebben momenteel nog allemaal gesloten, maar dat wil niet zeggen dat je er geen zalige wandeling kan maken of kan genieten van een uitgebreid diner op hotel. En laat ons duimen dat de vele cafés en restaurants heel binnenkort weer openen… Snel naar de (kranten)winkel rennen is de boodschap!

PS Omdat het momenteel niet ideaal is om naar het buitenland te reizen, kan je in de buitenlandse hotels nog overnachten tot 27 februari. Safety first!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.