Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Nachtje in een luxehotel voor maar € 35...

Deze week bij Flair: ‘Nachtje in een luxehotel voor maar € 35 p.p.’

In België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

De zomervakantie ligt al een tijdje achter ons, dus hoog tijd om een nieuw tripje te plannen. Of je nu zin hebt in een weekendje wandelen, shoppen, culinair genieten of helemaal niets doen: dankzij deze pocket kan het allemaal. Wij selecteerden 71 luxueuze hotels in binnen- en buitenland, waar je kan genieten voor een prikje. Weg zijn wij!

Een Flairhotelkamer voor € 35 per persoon per nacht boek je telefonisch of via e-mail, op basis van beschikbaarheid.

Opgelet: sommige hotels verhuren een beperkt aantal van hun kamers voor deze Flairprijs. Dat wil zeggen dat alle Flairkamers volzet kunnen zijn, terwijl je nog wel een kamer voor de gewone (hogere) prijs kan boeken.

Met één Flairbon kan je verschillende opeenvolgende nachten boeken (max. 3) voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.

De prijs van € 35 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met zijn tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 70. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.

Deze aanbiedingen zijn geldig van 16 oktober 2018 tot en met 16 januari 2019. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op die data worden per hotel vermeld.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.