Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Driegangenlunch voor maar € 39 p.p.’

Deze week bij Flair: ‘Driegangenlunch voor maar € 39 p.p.’

Superkorting in 26 toprestaurants!

Ga je weer eens voor een brooddoos vol boterhammetjes die je uren ervoor smeerde of een snelle hap in het bedrijfsrestaurant? Je hebt wel eens iets lekkerders verdiend, toch? 26 topchefs die geprezen worden door Michelin, Gault&Millau of TripAdvisor bieden je een heerlijk driegangenmenu aan voor een prikje.

Maak plaats in je agenda, vraag je lief, vriendin of favoriete collega mee en laat je verwennen met het ene heerlijke gerecht na het andere, met liefde en verse ingrediënten bereid, zodat je er de rest van de dag (wat zeggen we? De rest van de wéék!) weer tegen kan. Of doe zoals wij en neem de rest van de dag gewoon vrij. Yep, het leven kan héérlijk zijn.

  • Je kan met de bon in een restaurant uit Flairs Lunchpocket het vermelde driegangenmenu eten voor maar € 39 per persoon. Als je met z’n tweeën gaat, betaal je dus € 78.
  • Tijdens het maken van de pocket waren bij sommige restaurants het voor- en/of nagerecht nog niet bekend, omdat die gerechten afhankelijk zijn van de verkrijgbare dagproducten. Voorlopig wordt dit omschreven als seizoensgerecht, er wordt ter plaatse meegedeeld wat het voor- en/of nagerecht van de chef precies inhoudt.
  • Bij sommige restaurants wordt er naast de driegangenlunch ook een gratis extraatje (aperitief, hapje…) aangeboden. Dat is in de actieprijs van € 39 p.p. inbegrepen en daarvoor hoef je dus niet bij te betalen. Kijk bij het restaurant van jouw keuze of je een extraatje krijgt en wat het inhoudt.
  • De bon is geldig van 29 augustus t.e.m. 29 oktober 2017. Kijk bij het restaurant van jouw keuze of de actie geldig is op de dag dat je er wil gaan eten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.