Home Acties & Wedstrijden Acties ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en ontvang een cadeaubon van...

ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en ontvang een cadeaubon van VERO MODA t.w.v. € 25

Zo kan je meteen je herfstgarderobe aanvullen met nieuwe items!

De zomer loopt stilaan op zijn einde en dat betekent dat de herfst- en wintercollecties hun intrede doen. Dé trends voor volgend seizoen lees je uiteraard in je favoriete magazine. Maar als je ook een abonnement neemt op Flair krijg je er nog een cadeaubon van € 25 bij VERO MODA bovenop. Zo kan je meteen je garderobe aanvullen met nieuwe, trendy items. Van een win-winsituatie gesproken!

Onze onweerstaanbare actie

Je voelt ons vast al komen… Speciaal voor jullie zetten we een actie op. Je leest Flair een jaar lang tegen een voordeelprijs van slechts € 12,25 per maand. Én daarbovenop krijg je een cadeaubon bij VERO MODA t.w.v. € 25. Klik hier voor je 12 maanden Flair + 25 euro VERO MODA shoppingbudget! Wordt er om een code gevraagd? Vul dan ‘UHUZT’ in!

Extra voordelen? Yes, please!

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer onze tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van extra voordelen:

✓ Je krijgt Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.
✓ Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes vol leuke acties.
✓ Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties en workshops.
✓ Je krijgt exclusieve kortingen.
✓ Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op tablet.

Het aanbod is geldig tot 15/11/2019 voor personen/gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op Flair hadden.