Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

'Zelfs bij de bevalling was hij niet aanwezig.'

Vriendin over geheime dochter van Merijn: ‘Binnenkort wordt ze vijf, maar hij kijkt niet naar haar om’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Uit verschillende facebookdiscussies en dan vooral de woedende post van vrijgezel Natasja bleek vorige week dat 'Lisa's' Merijn van 'Temptation Island' al een kind heeft. En daar wou Dag Allemaal het fijne van weten.

Temptation Merijn had voor hij zijn relatie met Lisa startte, nog een kortstondige relatie. Aan die relatie blijkt hij een dochtertje overgehouden te hebben. Merijns dochter wordt ondertussen binnenkort al vijf jaar oud. Maar omkijken naar haar, doet hij naar verluidt allesbehalve.

Zelfs bij de bevalling was hij niet aanwezig.

De mama van het meisje wou niet reageren, maar een van haar beste vriendinnen stond Dag Allemaal maar al te graag te woord: 'Hij is zelfs erkend als vader, maar een vader zou ik hem niet noemen. Binnenkort wordt dat kind vijf, maar Merijn kijkt er niet naar om. Zelfs bij de bevalling was hij niet aanwezig. Eén keer heeft hij z’n dochter gezien, toen het meisje al een halfjaar oud was. De moeder heeft meerdere pogingen ondernomen om het contact weer aan te wakkeren, omdat ze het zo erg vindt voor haar dochter. Maar Merijn hield de boot af. Zoals het er nu naar uitziet, zijn z’n capriolen in "Temptation Island" het enige beeld dat zij ooit van haar vader te zien zal krijgen. Hij beweert daarenboven dat hij nog steeds student is en dus geen inkomen heeft, zodat hij maar vijfentwintig euro alimentatie per maand moet betalen. Terwijl hij wél werkt, als dj. Beschamend gewoon!'

 

Reactie VIJF

 

Televisiezender VIJF en productiehuis Warner zitten heel erg verveeld met het voorval. Een belangrijke vereiste om deel te mogen nemen aan 'Temptation Island' is namelijk dat je geen kinderen hebt, niet in je huidige relatie en niet uit een vorige relatie. Dit om gezinnen niet uit elkaar te doen vallen en om de kinderen te beschermen.

 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '