Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BOiHTxoACQK/?taken-by=tassiejs" target="_blank">@tassiejs</a>

Het dramagehalte neemt alsmaar toe...

AI AI: ‘Temptation’-verleidster Natasja kraakt Merijn keihard af op Facebook

Gisteren konden we lezen dat de 'Temptation Island'-bende in twee kampen is gesplitst. Maar onderling borrelen de frustraties zich ook op. Zo haalde Natasja uit naar Merijn op Facebook. Om het met de woorden van Giuseppe te zeggen: Temptation, sensation!

Wat is er toch allemaal aan de hand achter de schermen van 'Temptation Island'? Eén ding is zeker: de verleidsters zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Dat bewees Natasja nog maar eens met haar laatste Facebookpost.

 

Merijn zou vrijgezel Saartje beledigd hebben, en daar kan Natasja duidelijk niet mee lachen. Ze neemt het dan ook maar al te graag op voor haar 'Temptation'-vriendin via een rake post op Facebook. 

Wie de bal kaatst, kan hem 10 x zo erg terug verwachten. 

 

Natasja

 

Yep, Natasja laat er geen gras over groeien. Ze noemt Merijn fake en arrogant. Hij zou haar dan ook al geblokkeerd hebben. En wat bedoelt Natasja met 'Je zet beter alles op een rijtje in je eigen leven', gevolgd door een babysmiley? Stof om over na te denken... 

 

Stevige uithaal van Pommeline 

En terwijl Natasja het opneemt voor Saartje, haalt Pommeline op sociale media stevig uit naar die laatste. De wenkbrauwen van Saartje waren al meerdere keren het gespreksonderwerp, en dat wrijft de dame met '400 cc aan humor' er maar al te graag in. 

 

Pommeline

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '