Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook

Geloof in de mensheid hersteld

‘Lieve Marokkaan’ vindt iPhone en laat aanstekelijk filmpje achter

In deze, soms onzekere, tijden is het belangrijk om extra lief te zijn voor je medemens. Dit soort filmpjes vinden we dan ook gewoon fantastisch!

Het is altijd een verschrikkelijk moment wanneer je je gsm niet meer terugvindt. De Nederlandse Sabina Kram was al helemaal in paniek toen ze ontdekte dat haar gsm verdwenen was. Ze sprak een politieagent aan in de hoop dat er misschien iets gevonden was. Na enkele vragen toverde de agent Sabina's gsm uit zijn zak. Wat een opluchting!

 

Verborgen boodschap

De eerlijke vinder had haar gsm aan de agent gegeven. Hij hoopte dat ze hem zo zou kunnen terugvinden. Maar... niet nadat hij eerst een hilarische en megaschattige boodschap had achtergelaten op haar gsm. In het filmpje, dat ondertussen al viraal gegaan is, zie je de man gibberen als een klein meisje. Hij zegt namelijk vrolijk dat een lieve Marokkaanse man haar gsm teruggeeft. Tobias, de eerlijke vinder, en zijn vriend Leon benadrukken nog eens: 'Vergeet het niet, een lieve Marokkaan en een Congolees'.

 

Tobias wilde met dit filmpje een positieve boodschap de wereld in sturen. En dat is zeker geslaagd! De combinatie van deze mannen hun schaterlach en hun leuke boodschap maakt dit filmpje echt een topper. 

 

 

LEES MEER

LOL: deze mama ontpopt zich tot een heuse ninja om de kamer van haar baby te verlaten

HARTVERWARMEND: deze vrouw laat 10 euro achter, maar niemand neemt het mee

CUTE: 4-jarige Claire en haar papa brengen vertederend 'Toy Story'-duet

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '