Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het noodlot slaat opnieuw toe voor de jonge mama van twee.

Triest nieuws voor Gillian uit ‘Mijn pop-uprestaurant!’

Triest nieuws voor de 37-jarige Gillian, bekend van 'Mijn Pop-uprestaurant!' op VTM. De jonge mama van twee overwon tien jaar geleden pancreaskanker, maar is nu opnieuw ziek. 

In 2007 gaven dokters Gillian nog 1 % kans op overleven, en toch overwon ze pancreaskanker op miraculeuze wijze. Dit voorjaar nam de 37-jarige mama samen met boezemvriendin Caroline deel aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' op VTM. Helaas haalde hun concept Bikke & Smooz de eindmeet niet. 

 

'Wegkruipen in een hoekje is niets voor mij'

De reden waarom Gillian (links op de foto) vandaag opnieuw de media haalt, is jammer genoeg niet van vrolijke aard. De jonge mama vertelt deze week in Dag Allemaal dat ze opnieuw kanker heeft. Dit keer is haar maag aangetast. 'Maar wegkruipen in een hoekje is niks voor mij', aldus een strijdlustige Gillian. 'Ik blijf mijn positieve zelf, ook nu.'

 

Mijn Pop-uprestaurant

Gillians maag werd intussen bijna volledig weggenomen. Het betrof een zware ingreep, waardoor ze veel moest rusten en haar zoontjes Xant en Djazz haar vijf weken hebben moeten missen.

 

'Mijn ouders zijn in die periode bij mij komen inwonen. Met de kinderen praat ik open over mijn aandoening. Ze weten dus dat ik mogelijks mijn haar zal verliezen. Xant is zeven jaar en linkt kanker al aan doodgaan. Maar zolang ik in de buurt ben, zijn ze gerust.' We wensen Gillian ontzettend veel moed en sterkte in deze moeilijke periode. 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '