Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zijn foto's werden ondertussen al meer dan 125.000 keer gedeeld

Dit jongetje met down werd afgewezen door een modellenbureau. Mama heeft de gepaste reactie klaar

Megan Nash had een foto van haar zoontje gestuurd naar een modellenbureau, maar ze kreeg niet het antwoord dat ze op verwacht had. De organisatie was niet geïnteresseerd omdat haar zoon Asher het syndroom van Down heeft. Zijn mama had gelukkig een gepaste reactie klaar. 

Megan had er geen probleem mee dat het bedrijf geen interesse had, maar de reden die het modellenbureau gebruikt had, kon bij de moeder van Asher op maar weinig begrip rekenen. De organisatie had haar gezegd dat ze dachten dat ‘geen enkele klant een kind met een beperking zou willen’.
 

Zo snel gaf Megan zich niet gewonnen, want ze had meteen een gepaste reactie klaar. Ze heeft haar verhaal gedeeld op sociale media.
 

We geven niet op! Deze knappe jongen is klaar om de wereld te tonen wat #changingthefaceofbeauty is.

De foto’s van haar zoontje werden al snel opgepikt door de Facebookgroep ‘Kids with Down Syndrome’ en gingen meteen viraal. De beelden van haar zoontje Asher werden ondertussen al 125.000 keer gedeeld.
 

Het verhaal van Megan werd ook opgepikt door de kledingketen OshKosh. Zij willen samen zitten met Asher en zijn moeder. Of haar zoontje ook effectief het gezicht van hun nieuwe reclamecampagne zal worden, is voor haar minder belangrijk.
 

Ik wil niet dat OshKosh hem kiest omdat hij nu viraal gaat op het internet. Ik wil dat ze hem kiezen omwille van zijn waarde.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '