Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Plopsa

Een mens is nooit te oud!

6 redenen waarom ook jij eens een bezoekje wilt brengen aan Plopsaland

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Het is een grote misvatting dat Plopsland enkel voor kleine snotters is. Ook wij kunnen ons zalig amuseren tijdens een dagje kuieren tussen Plop, Kwebbel, Samson en Big. Nostalgie gegarandeerd!

1. Spannende attracties

 

pl

Wie denkt dat Plopsaland enkel attracties voor de allerkleinsten zoals treintjes en vliegende Maya De Bijtjes te bieden heeft, die heeft het grondig mis. Onder andere de boomstammetjes en de spannende Anubisrollercoaster zijn niet voor schijtluisjes. Dolle pret gegarandeerd!

 

2. Nostalgie

 

Wie houdt er nu niet van een stevige portie nostalgie? Rondwandelen in het bos van Plop en een bezoekje brengen aan de boerderij van Big en Betsy... Dreams coming true. En we voelen ons meteen heel wat jonger dan we eigenlijk zijn.

 

3. Enkel blije gezichten

 

Wie wordt er nu niet blij van een lachend kindersnoetje? In Plopsaland heb je er in overvloed. 'De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft', zoals Willy Alberti de guitige lachebekjes ooit zo prachtig bezong.

 

4. Ein-de-lijk frietjes eten bij Fred Kroket

 

fr

Na ons al die jaren verlekkerd te hebben op de heerlijke frietjes van Fred Kroket in 'Samson & Gert', kunnen we eindelijk eens aan tafel schuiven bij meneer Spaghetti en Fred Kroket. Je kan ook hamburgers eten bij Kabouter Plop en lunchen in het grillrestaurant van Piet Piraat.

 

5. Drie parken in België waarvan één overdekt

 

Je hebt keuze uit het Vlaamse Plopsaland in De Panne, het park in Coo én het overdekte park Plopsa Indoor Hasselt. Zelfs als het regent kan je dus naar Plopsaland. Voor elk wat wils!

 

6. Plopsakoning Gert Verhulst is gewoon nen toffe pee

 

En als dat je niet overtuigt, dan ben je verdorie een koppige pretpark- en Studio 100-hater!

via GIPHY

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '