Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Airbnb

Wij doen mee!

WOW: Airbnb geeft een overnachting in een drijvend appartement weg

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Je komt op Airbnb slaapplekken in heel wat verschillende maten en kleuren tegen. Voor het uitzicht van deze verblijfplaats zouden we meteen tekenen. In de Great Barrier Reef in Australië ligt momenteel een van de meest romantische slaapplekken die we ooit zagen te dobberen.

Een tijdje geleden kon je zogezegd deelnemen aan een wedstrijd op Airbnb om tussen de haaien te slapen. Wat later bleek het helaas – voor de durfallen onder ons dan toch – om een aprilgrap te gaan.

 

Maar nu zou je op Airbnb écht kunnen deelnemen aan een wedstrijd voor een uitzondelijke overnachting. Ditmaal drijvend in de Great Barrier Reef in Australië. Huren kan je het drijvende appartement dus nog niet, maar een overnachting voor vier personen kan je wel winnen als je hier deelneemt.

 

De wedstrijd werd op poten gezet ter ere van de film 'Finding Dory' die later deze maand eindelijk in de zalen verschijnt. Wie de wedstrijd wint, krijgt een overnachting voor vier personen in juli dit jaar, mag gaan snorkelen tussen de Australische koraalriffen én mag er genieten ven een heerlijke lunch op het strand. Wij schrijven ons alvast in!

 

ef

 

ef

 

ef

 

efef

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '