Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een beetje creepy...

Snapchat laat je nu faceswappen met foto’s op je telefoon

Je gezicht verwisselen met dat van je kat, je collega's of je oma brengt ongelooflijk hilarische taferelen met zich mee. Maar wat als je kon faceswappen met Queen Elizabeth of Taylor Swift?

We zijn hier op de redactie al een tijdje verslaafd aan de faceswap-feature van Snapchat. Af en toe tot grote ergernis van onze chef, maar dankzij de nieuwste update van de app wordt die verslaving alleen maar groter. Snapchat laat je nu namelijk toe om van gezicht te wisselen met foto's op je telefoon. Altijd willen weten hoe je staat met de lippen van Kylie Jenner? Nu is je kans!

 

Zo werkt het

Hou je vinger vast op je scherm zoals je normaal doet wanneer je een filter wil kiezen. Naast het faceswapping-icoontje verschijnt nu ook de nieuwe optie om te faceswappen met een foto die op je telefoon staat. Wanneer je daarop klikt, zal je zien dat Snapchat al gezichten geselecteerd heeft uit de meest recente foto's op je telefoon. En we moeten toegeven, Snapchat is er best goed in om het gezicht van een persoon te onderscheiden van dat van je huisdier. 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '