Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pottermore

Ja! Ja! Ja!

Komt er dan toch een achtste Harry Potter-boek?

In oktober werd het achtste Harry Potter-verhaal aangekondigd. ‘Harry Potter and the Cursed Child’ is het vervolg op het zevende boek. Wel ging het niet om een papieren verhaal, maar om een toneelstuk. Toch bestaat er een waterkans dat het stuk ook omgetoverd wordt in een achtste en laatste boek. Alle toverstokjes nog aan toe, wij kunnen ons enthousiasme nauwelijks bedwingen!

Volgens de Harry Potter-fansite ‘The Rowling Library’ zijn er minstens twee uitgeverijen geïnteresseerd in het verhaal. En terecht, want wij voorspellen dat ‘Harry Potter and the Cursed Child’ als zoete broodjes over de toonbank zou vliegen.

 

Momenteel zijn de details nog schaars, maar het boek zal mogelijk niet onder J.K. Rowling haar naam verschijnen. Het achtste verhaal is namelijk niet uitsluitend van haar. Onder welke naam het komt te staan, maakt ons niet heel erg veel uit. Als het maar niet in de ‘restricted section' terechtkomt en we het niet in België kunnen verkrijgen.
 

J. K. Rowling herself heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar in de wereld van Harry Potter is alles mogelijk. We geven de hoop nog niet op! Het toneelstuk zelf zal plaatsvinden in de zomer van 2016. Tickets voor ‘Harry Potter en het vervloekte kind’ waren meteen uitverkocht, maar wij wisten enkele backstagebeelden te bemachtigen. Kijk maar mee:
 

 

Wil je nog meer lezen over Harry Potter?
 

De magie van Harry Potter komt in de zomer naar ons land

Dit is de favoriete Harry Potter-fan art van schrijfster J.K. Rowling

11 Harry Potter-tattoos die bewijzen wat voor een impact de film heeft gehad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '