Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Stoot deze nieuwe app Tinder van zijn troon?

Dit wordt dé datingapp die iedere single lady in 2016 op haar telefoon wil installeren

Na het succes van #2015bestnine waarin je jouw beste Instagrammomenten van 2015 kan vastleggen, brengen dezelfde makers nu ook een datingapp voor Instagrammers op de markt: Nine.

Vanaf maandag 1 februari kunnen single ladies en gents zich registreren op Nine, een datingapp die mensen matcht op basis van fotocollages op Instagram. Voorlopig kunnen enkel iOS-gebruikers de liefde van hun leven vinden op de app, maar vanaf midden februari zal Nine ook op Android beschikbaar zijn.

 

Hoe werkt het?

In plaats van dat je op basis van iemand zijn uiterlijk naar links of rechts swipet, matcht Nine Instagramgebruikers op een iets leukere manier. Je profiel bestaat namelijk uit een collage van je negen beste Instagramfoto's. Kies 3×3 foto's die je levensstijl, interesses en je persoonlijkheid het best uitdrukken en wie weet ontmoet je zo wel een like-minded lover!

 

Win jouw #2015bestnine-moment op print

Om de release van Nine te vieren, geven de makers van de app 2000 printjes weg van jouw #2015bestnine-moment. Je kan je foto nog tot en met 28 februari inzenden via de website van Nine. Good luck!

 

[sm-rambla-embed][VIDEO_12896][/sm-rambla-embed]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '