Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© een.be

Dat accent!

VIDEO: Herinner jij je nog de eerste keer dat Waldek in ‘Thuis’ verscheen?

In alle commotie rond de gijzeling door dirty Danny, zouden we de andere dramatische verhaallijnen in 'Thuis' bijna gaan vergeten. De nakende scheiding van Waldek en Roschinska, bijvoorbeeld. De facebookpagina van de populaire soap drukte ons met de neus op de pijnlijke feiten door het fragment van de eerste ontmoeting tussen de ooit zo kleffe tortelduifjes op het net te gooien. So, so sad.

'Thuis'-fans zitten ondertussen al weken met de handen in het haar. Wat gaat er in hemelsnaam om in Waldeks hoofd? Hoe ga je van (misselijkmakend) verliefd – zo verliefd dat je voor een tweede keer trouwt en op huwelijksreis gaat – naar 'Ik ben nie mier verliefd oep oe' in een tijdspanne van minder dan een half jaar? Nee Rosa, wij snappen het ook niet. Zélfs zij die het hele geslacht Verbeeck verafschuwen  – check – voelen tegenwoordig vooral medelijden voor de busty bazin van de Zus & Zo.

 

Is het definitief deze keer? We kunnen het bijna niet geloven, zeker niet na het zien van de overduidelijke chemie die er al vanaf de eerste seconden tussen de twee hing. Dat rauwe – en heerlijk hilarische – accent, de wodka en de polka: Rosa kreeg het er duidelijk warm van.

 

 

 

Throwbackthuisday! Het huwelijk tussen Waldek en Rosa is definitief voorbij, maar hoe leerden die twee mekaar ook alweer kennen?

Posted by Thuis on Jueves, 26 de noviembre de 2015

 

 

Hoe triest het ook moge zijn, zo'n fragment uit de oude doos is ook heerlijk grappig. Kan die #throwbackthuisdag iets wekelijks worden, please?

 

 

Meer 'Thuis'

Dé ultieme quiz: ben jij helemaal thuis in 'Thuis'?

12 dingen die alleen 'Thuis'-fans begrijpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '