Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Da's geen geld!

Ga kerstshoppen in Londen voor maar € 199

Onze favoriete citytrip? London baby! Met een flinke dosis kerstsfeer er bovenop wordt je uitstap naar de Britse hoofdstad nog leuker. Shoppen in Oxford Street, een selfie met de Big Ben of smullen van een portie traditionele fish & chips krijgt dan net dat tikkeltje kerstmagie waar wij zo gek op zijn.

Dag 1: België – Londen

’s Morgens vroeg vertrek je met de bus richting Calais waar een P&O Ferry je het kanaal over brengt. Via het groene Greenwich rijd je de Britse hoofdstad binnen waar een bezoek aan het Greenwich planetarium en observatorium, Queens House en de militaire academie op het programma staan. Daarna maak je alvast kennis met enkele highlights van de stad zoals de Tower of London, Westminster, Big Ben, Houses of Parliament... Om 18u brengt de bus je naar het prachtige hotel Sheraton,Holiday Inn ***(*) waar je na een eerste drukke dag als een roosje in slaap zult vallen!

 

Dag 2: Londen

Na een lekker Engels ontbijt vertrek je richting Windsor, een charmant stadje net buiten Londen waar Queen Elisabeth haar indrukwekkende buitenverblijf heeft. ’s Middags leer je Londen kennen als dé shopping stad bij uitstek. Een bezoekje aan Harrods, Bond street en Oxford Street zal je hart ongetwijfeld sneller doen slaan! Geen zin om te winkelen? Dan is rondkuieren op de gezellige Portobello markt het perfecte alternatief. ’s Avonds krijg je de kans om ‘London by night’ te ontdekken of een leuke musical bij te wonen (optie).

 

Dag 3: Londen – België

Je start je derde dag in Londen tussen de grootste beroemdheden met een bezoekje aan het wassenbeeldmuseum van Madame Tussaud (optie). Daarna ga je opnieuw richting het hart van de stad en ontdek je de impressionante St Paul ’s Cathedral. Om 12u stap je opnieuw de bus op richting Dover en België, nagenietend van je driedaagse in deze fantastische wereldstad!

 

Kortom, Londen City verwacht je.

 

Koop deze Shedealsaanbieding nu

Flair Shedeals logo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '