Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Happy International Coffee Day!

Dit zijn de favoriete koffiebars van de redactie

Op 29 september vieren we International Coffee Day. Mogelijk is koffie – naast Nutella – een van de beste uitvindingen op de hele planeet. Hoe zouden we anders elke ochtend met een goed humeur rondlopen? Wij verzamelden de favoriete koffiebars van de Flairredactrices.

Webredactrice Charlotte

charlotte

Doe mij maar Culture Coffee in Antwerpen. Het is nog redelijk nieuw en momenteel mijn favoriet omdat ze ook hééérlijke donuts verkopen. 

Culture Coffee, Sint-Katelijnevest 54, Antwerpen.
 

Webredactrice Robine

Robine

Ik drink mijn koffie het liefst bij Vandoag is’t. Je kan de koffiebar vinden midden in de stadscampus van de Universiteit Antwerpen, vlak bij de Ossenmarkt. Het is superbekend onder studenten en je hebt er véél verschillende koffies aan democratische prijzen!

Vandoag is’t, Prinsesstraat 2, Antwerpen.

 

Webredactrice Eline

Eline

Mijn lievelingskoffie is de koffie met witte chocolade van Mont Café in Leuven. Bij Punto caffè in Leuven hebben ze dan weer ge-wel-dige taartjes en dergelijke waar je écht niet voorbij kan lopen en superveel soorten koffie. Niet normaal.
 

Om te zitten en te werken is Noir in Leuven wel gezelliger, maar daar hebben ze dan weer minder zoetigheden. Sorry, ik kon écht niet kiezen. Een combinatie van die drie zou voor mij de ideale koffiebar zijn!

Mont Café, Alfons Smetsplein 1; Puntto caffè, Leopold Vanderkelenstraat 17a; Noir, Naamsestraat 49, alledrie in Leuven.

 

Webredactrice Isa

Isa

Ik kies voor Vos in Gent. Mijn schoonzus werkt er als barista en ze serveren er een mega lekkere chai latte. Lekkere suggestie voor de niet-koffiedrinkers: een thee van een bloemenmix.

Vos, Zwijnaardsesteenweg 6, Gent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '