Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© søren Jepsen

Een citytrip in 12 uur

Een citytrip is altijd te kort, laat staan dat je een stad in één dag zou bezoeken. Mission impossible zeg je? Deze travelblog bewijst het tegendeel: je vindt er reisgidsen die je op 12 uur de hele stad tonen. Klinkt als een uitdaging!

12hrs is een blog voor liefhebbers van design, fashion, kunst en – duh – reizen. De blog laat de mainstream toeristische bezienswaardigheden links liggen en brengt leuke spots die afwijken van de platgetreden paden. Daarbovenop krijg je tips van een paar creatieve locals, zoals Tiany Kiriloff en Herbert Hoffman.

12hrs in Antwerp

 

Tiany Kiriloff, onze fashion queen Tiany Kiriloff? Ja, tussen de reisgidsen vind je ‘12hrs in Antwerp’.  In deze gids neemt Tiany je mee langs de places to be in onze eigen modehoofdstad Antwerpen.

 

Van Antwerpen tot San Francisco: je kan kiezen tussen verschillende wereldsteden. Ben je een bezige bij, probeer dan eens alle activiteiten in één dag te doorlopen. Toch liever meer ademruimte? Kies dan een paar ideetjes uit of doorloop de hele gids in een weekend.

 

12hrs in HelsinkiFlair’s favorite? 12hrs in Helsinki. De Scandinavische hype zie je overal, dus tijd voor een tripje naar de bron. Helsinki is geen voor de hand liggende bestemming, maar met deze gids is de stad zeker de moeite waard. Het is de perfecte mix van designwinkeltjes, gastronomische hoogstandjes en gezellige koffiebars. Tip van de bloggers: ‘Try to read out street signs, you’ll fail.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '