Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

4 apps om de job van je dromen te vinden

Zwoegend, puffend en stikkapot was je, maar je bent erin geslaagd. Je hebt je diploma op zak. Je voelt je apetrots, en terecht. Maar hoe vind je nu de perfecte job. Deze apps kunnen je helpen.

VDAB Vind een job

1. Vind een job – VDAB

Deze app van de VDAB biedt je toegang tot alle vacatures in de VDAB-databank. Je kan zoeken op trefwoord, functietitel, bedrijf of locatie. Een leuke job gevonden? Dan kan je die bewaren, net als je zoekopdracht. Zo hoef je de volgende keer niet meer alles in te geven. Handig, toch?

AndroidiOS (gratis)

 

 

StepStone

 

2. StepStone Jobs & Vacatures

Op eender welk moment op zoek gaan naar een job in jouw regio kan met deze app. Maak je eigen profiel aan, en de app houdt je bovendien op de hoogte van passende functies.

AndroidiOS (gratis)

 

 

SWOP

3. Swop – Accent Jobs

Een Tinder-app voor jobs, zou dat niet fantastisch zijn? Dat dachten de ontwikkelaars van deze app ook, en ze voegden de daad bij het woord. Leuke jobs swipe je naar rechts, en vacatures die niks voor jou zijn, gaan naar links. De app ziet er bovendien heel leuk uit.

AndroidiOS (gratis)

 

VDAB Jobbeurs

4. Jobbeurzen – VDAB

Wie ooit naar een jobbeurs trok, weet dat het soms een hele zoektocht is om te weten te komen welke bedrijven een goeie job voor jou hebben. Daarom ontwikkelde de VDAB deze app, waarop je een overzicht krijgt van alle bedrijven die deelnemen én hun vacatures. Zo kan je je bezoek niet alleen goed voorbereiden, je kan ook achteraf de functies nog eens bekijken.

AndroidiOS (gratis)

 

Lees ook:

  • Nog wat peptalk nodig in je zoektocht naar de ideale job? Wat denk je van deze quotes?
  • Volgens onderzoek zijn dit de vijf beroepen waar je het gelukkigst van wordt.
  • Wil je weten welke job bij jou past? Doe dan onze test.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '