Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Vijf redenen waarom jij naar Game of Thrones moet kijken

Schrap je zondagavond plannen, want het vierde seizoen van Game of Thrones gaat in première bij Rio van Telenet. Nog geen fan van de spannende fantasy serie? Je zou het wel moeten zijn. En dit is waarom:

Het bloedstollend verhaal

Benodigdheden om een aflevering te kijken: een dekentje om achter weg te duiken en de hand van je boyfriend of bestie om in te knijpen. Game of Thrones is gewoon té spannend. De constante strijd om de Iron Throne brengt zo veel drama met zich mee, dat zelfs Desperate Housewives erbij verbleekt.

Girlpower!

Straffe madammen van dienst: Cersei Lannister (gespeeld door Lena Headey) is bikkelhard en machtsbelust. Ze wil haar zonen op de troon en deinst er niet voor terug om haar eigen hubby een hak te zetten.

Barmhartige samaritaan Daenerys Targaryen (gespeeld door Emilie Clarke) neemt het op voor duizenden slaven en wordt een echt symbool voor hen.

 

Hotties

Game of Thrones

Game of Thrones

Need we say more?

 

Draken

Draken zijn fantastische beesten. Ze vliegen, spuwen vuur, hebben prachtige kleuren en beschermen altijd de prinsessen (aka ons!).

 

De adembenemende landschappen

Game of Thrones geeft ons zin om de wereld te ontdekken door hun prachtige exotische locaties: Marokko, Schotland, Ierland, Kroatië, ... Leuk om naar te kijken, minder leuk voor onze portemonnee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '