Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Winkelparadijs van 18 maart tot 26 april

Shop til you drop in Istanbul

Voor de eerste keer vindt het Istanbul Shopping Fest plaats. Zowel traditionele shops als moderne winkelcentra zijn er massaal te vinden. Na het shoppen kan je genieten van spectaculaire shows en concerten. Zeker een citytripje waard!

Uiteraard kan je in het prachtige Istanbul alle traditionele dingen krijgen zoals aardewerk, tapijten, zilverwerk en lederwaren. In Kapali Çarsi, de beroemde Grand Bazaar met zijn er meer dan 4000 shops waar je niets anders vindt. Als je er dan toch bent, vul ineens je kruidenkast aan bij Kruidenbazaar Misir Çarsisi.

Istanbul heeft de meeste overdekte winkelcentra van heel de wereld. Hier kan je naar hartelust shoppen in ketens zoals H&M en Massimo Dutti afgewisseld met topmerken zoals Prada en Jimmy Choo . Turkse winkels zoals Hotiç zijn ook zeker de moeite waard. Ze bieden moderne en betaalbare kledij aan. Hotiç heeft een hele leuke lijn met ballerina’s, laarzen en handtassen.

Nog niet overtuigd? Alle winkels zijn tijdens het Istanbul Shopping Fest open tot 02.00u. Bovendien geniet je van taxfree shoppen en kortingen als toerist. Istanbul here I come!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '