Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mannen, zo ga je met vrouwen om

10 dingen die mannen moeten weten over ons

Mannen weten vaak niet hoe ze met hun lief moeten omgaan. Ze zullen ons nooit begrijpen? Think again! Met deze 10 tips weet je vriend in no time hoe hij je moet behandelen.

  1. Laat  zien dat je blij bent met je vriendin. Pak haar af en toe eens goed vast, ook in het bijzijn van je vrienden.
  2. Als we vragen welk jurkje het mooist is, antwoord dan en zeg niet zomaar dat het niet uitmaakt. 'In dat jurkje ben je de mooiste vrouw ter wereld', lijkt ons een goed antwoord.
  3. Vraag ons nooit naar ons gewicht. Never!
  4. Wij zijn het slimme geslacht. Durf dan ook niet te liegen, want we komen er toch achter. One way or another...
  5. Wanneer we vertellen hoe we ons voelen, sta er dan niet bij alsof het je niet interesseert. Luister en praat. Weet je echt niet wat zeggen? Knuffel ons dan en zeg dat het allemaal wel goedkomt.
  6. Als we stil zijn en we zeggen dat er niets aan de hand is, liegen we. Blijf doorvragen en wees héél lief, want dat hebben we nodig op zo'n moment.
  7. Vriendinnen hebben is op zich geen probleem. Maar als die vriendin je midden in de nacht sms't, stellen we ons toch wat vragen. Don't!
  8. Een vleugje romantiek is altijd welkom. Een briefje, een verrassing, een etentje (zelfgemaakt, mét dessert), alles is goed. Wil je echt romantisch zijn? Zoek dan uit welke romantiek we leuk vinden. Niet elke vrouw wil een bos bloemen.
  9. Onze vriendinnen zijn heel belangrijk voor ons. Vind je iemand niet zo leuk, zeg het dan maar beter niet. Je weet nooit wiens kant we kiezen...
  10. En last but not least: zeg regelmatig (oprecht) dat je ons graag ziet, zéker op momenten dat je niet veel tijd hebt voor ons.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '