Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Deze negen dingen begrijp je alleen als je een hond hebt

9 dingen die alleen hondenmensen begrijpen

Vandaag is Walking the Dog Day. Ga dus zeker een eindje wandelen met je viervoeter vandaag. Iedereen die een hond heeft, zou zich trouwens een leven zonder niet meer kunnen voorstellen. Deze negen dingen begrijp je alleen als je een hond hebt.

1. Enthousiasme

Geen dier is zo enthousiast als een hond. Als jullie gaan wandelen, als je thuis komt van je werk, elke keer springt je hond een gat in de lucht.

 

2. Bedtijd

De regel is dat je hond niet bij je in bed mag slapen. Maar intussen heeft hij jouw bed gewoon helemaal opgeëist, en is er bijna geen plaats meer voor jezelf. Het is soms zo moeilijk om nee te zeggen!

 

3. Food

Je verwent je hond met genoeg en lekker eten, maar toch wil hij altijd wat jij eet. Als je aan het eten bent, komt hij met puppy oogjes vragen of hij ook een stukje mag. En op onbewaakte momenten steelt je hond gewoon je eten!

 

4. Water

Honden houden ervan om in water te spelen, maar o wee als het tijd is voor een bad. All hell breaks loose.

 

5. Speeltijd

Je hond wil vaak met je spelen, maar zijn speelgoed afgeven is een andere zaak. Hij wil dus dat je zijn bal gooit, maar hij wil de bal dan ook weer niet afgeven. Dilemma's!

 

6. Kusjes

Elke keer je hond wil tonen dat hij je graag ziet, likt hij heel je gezicht. Wie weet waar die tong heeft gezeten, maar dat vind je helemaal niet zo erg.

 

7. Haren

Hondenharen vind je elke dag overal terug. Maar hé, gewoon even stofzuigen is maar een kleine moeite!

 

8. Rommel

Rommel maken, dingen kapotmaken, in de modder springen en dan je huis vuil maken, het gebeurt vaker dan je zou willen. Maar wat je hond ook uitsteekt, je kan nooit lang kwaad blijven op hem. Te schattig.

 

9. Liefde

Voor je hond ben jij zijn grootste liefde, zijn alles. En zonder je hond leven is gewoon ondenkbaar voor je.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '