Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair zkt. modestylist

Meet Maud Carolo...

Naam: Maud Carolo
Leeftijd: 22
Woonplaats: Luik

 

"Ik hou van mode, muziek en ben graag creatief bezig met DIY's, schilderen, noem maar op! Momenteel ben ik op zoek naar mijn droomjob, en toen ik jullie advertentie zag, was ik meteen zeer enthousiast. Ik ben er vast van overtuigd dat kleren ons definiëren zoals we onszelf zien, maar ook zoals we willen dat de wereld ons ziet.

Ik creëer enorm graag nieuwe looks. Het is voor mij echt een way of life. Ik help mensen graag in het kiezen van een nieuwe outfit en het mixen en matchen van nieuwe stuks met vintage pareltjes. Shoppen is voor mij dé manier om even te ontsnappen aan de realiteit. Bovendien krijg ik door al die verschillende kleuren, texturen en motieven nog meer fashion inspiratie."

 

De 3 looks van Maud

Mauds voorkeur ging uit naar een kledingstuk dat de meeste meiden in hun kast hebben hangen: het jeanshemd. Multi-inzetbaar en o zo trendy!

 

 

Maud's all time favourite is zonder twijfel een wit hemd. Zij hield voor haar opdracht rekening met het Belgische weer en maakte haar outfit rain proof.

 

Deze week ging Maud voor boho chic. Zij is helemaal overtuigd van de bandeau als accessoire om je outfit op te fleuren.

 

De derde look van Maud is wat stoerder. Een rode perfecto en broek met print.

 

Challenge n° 3

De derde opdracht geldt als volgt: aan iedere stylist wordt gevraagd zijn/haar all time favourite uit zijn/haar kleerkast te halen. Dit is de basis voor de outfits van de komende weken, want... iedere week moet elke finalist een nieuwe outfit samenstellen met zijn/haar favoriete item. 

 

Maud koos voor een wit hemdje.

 

"Ik heb het witte hemdje met een short met bloemenprint gecombineerd voor een fleurige, draagbare look. De pumps zorgen voor wat pit in de outfit: perfect voor een dagje winkelen of voor 's avonds op een terrasje."

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '