Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Frederik stelt onze FOTA-winnares voor

COLUMN: ‘Christina is de beste cartoonist die ik de laatste jaren heb weten beginnen’

Onze hoofdredacteur geeft je elke week een inkijk in zijn leven. Deze week stelt Frederik je onze eerste Flair Online Talent Award-winnares voor.

Liefste lezeressen,

Hoera, we hebben een winnaar! En wat voor een winnaar: Christina De Witte, de beste cartoonist die ik de laatste jaren heb weten beginnen.

In mijn dolle enthousiasme vergeet ik even te zeggen wat Christina gewonnen heeft: onze allereerste Flair Online Talent Award. Uit honderden inzendingen is zij op de eerste plaats geëindigd. En als jurylid mag ik wel zeggen: dat is straf! Want hoe goed waren alle deelnemers? De ene was enorm geëngageerd, de andere was gigantisch inspirerend. Met video, in tekst of foto... onze deelnemers waren van alle markten thuis. Maar Christina, die kon nog eens zalig tekenen ook.

 

En zeg nog eens dat vrouwen geen humor hebben: hilarisch zijn de rake observaties die Christina in haar tekeningen steekt. Vanaf nu zal je haar werk dus regelmatig terugvinden in Flair en op deze website.
 
 

Chrostin

 

P.S. Vorige maand hadden we op onze site meer dan 3,6 miljoen bezoekers! Dat is een nieuw record, waar we jullie superhard voor willen bedanken.

 
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '