Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
lange relatie
© Lia Bekyan via Unsplash+

4. Jullie gaan naar het toilet met de deur open.

5 herkenbare kleine dingetjes die koppels in een lange relatie doen

Annelies Hart

Koppels in lange relaties hebben al genoeg tijd met elkaar gespendeerd om een beetje los te komen en dat resulteert soms in opmerkelijke (maar schattige) gewoontes. Hier zijn vijf dingen die iedereen in een lange relatie wellicht herkent. Hoeveel kan jij er afvinken?

Jullie sturen elkaar berichtjes vanuit een andere kamer.

Puur omdat jullie te lui zijn om op te staan. ‘Is er nog vers fruitsap?’

Jullie vergeten elkaars échte naam.

Omdat jullie elkaar al jaren aanspreken met schatje, liefje of honnepop (we don’t judge). Dus wanneer iemand je lief plots bij naam noemt, duurt het toch even voor je je realiseert dat het over je partner gaat. Awkward...

Jullie zijn elkaar schoonheidsspecialist.

De dagen dat je je nog urenlang klaarmaakte voor je date zijn al lang verleden tijd en ondertussen is het moment aangebroken dat jullie allebei in chillkleren en met ongewassen haar bij elkaar kunnen vertoeven. Maar dat comfort heeft er ook voor gezorgd dat jullie jezelf ontpopt hebben tot schoonheidsspecialisten. Elkaar waxen, puistjes bij elkaar uitduwen of samen gezichtsmaskers doen: het worden de perfecte avondactiviteiten.

Jullie gaan naar het toilet met de deur open.

Comfort to the next level: met de deur open naar de wc gaan! Waarom zou je je gesprek stil leggen omdat je naar de wc moet? Extra bonus: als jullie wc in de badkamer staat, hoeft de ander niet meer te wachten tot je klaar bent om in de douche te kruipen.

Samen douchen? Nu niet, schat.

Misschien vonden jullie het vroeger heel spannend om samen te douchen en misschien zelfs seks te hebben onder het water. Maar wees eerlijk: een smalle ruimte, een gladde vloer en twee mensen die waarschijnlijk niet eens van dezelfde watertemperatuur houden? Dat is het toch ook niet. Jullie douchen nu dus gewoon lekker apart, om elkaar dat me-time momentje te gunnen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '