Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Girl, jij verdient beter!

5 tekenen dat hij je gewoon gebruikt

Mannen en vrouwen verwachten vaak andere dingen van een relatie. Jij voelt je emotioneel betrokken, hij wil gewoon seks. Hier zijn vijf tekenen, volgens dating expert Christy Goldstein, die erop kunnen wijzen dat hij niet zoveel om je geeft als jij eigenlijk wel hoopt...

1. Hij komt alleen 's avonds laat bij je langs

Oké, mannen komen geregeld wel eens binnen na een avondje stappen met vrienden, maar als hij je alleen maar belt wanneer hij gedronken heeft midden in de nacht, is hij enkel geïnteresseerd in een seksrelatie. That's it. Een man die om je geeft wil ook tijd met je spenderen wanneer het nog licht is buiten, en zonder dat hij onder de invloed van alcohol is.

 

2. Hij belt constant jullie plannen af

Je kijkt er enorm naar uit om samen iets leuks te doen, maar wanneer het eindelijk zover is, stuurt hij steevast een berichtje dat hij toch niet kan. Niet alleen erg teleurstellend, maar ook enorm onbeleefd. Je verdient iemand die op tijd komt en zijn woord nakomt. Ga zelf geen excuses zoeken voor zijn gedrag. Het is gewoon een laffe manier om te tonen dat hij niet geïnteresseerd is.

 

3. Hij neemt je nooit mee in het openbaar

Net zo belangrijk als de wil om ook overdag af te spreken, is een man die je enthousiast overal mee naartoe neemt. Als jullie twee nog nooit verder dan de voordeur zijn geraakt, wordt het hoog tijd om je af te vragen waarom dat zo is. Oké, het is heel leuk om samen te verdwalen tussen de lakens, maar je moet af en toe ook eens genieten van een romantische wandeling door het park of een dinertje bij kaarslicht op restaurant.

 

4. Hij vertelt je alles wat je wil horen, maar toont niet de gevoelens die hij zegt

Actions speak louder than words, als hij je dus gewoon tevreden stelt met zijn charmante woorden zonder écht te bewijzen wat hij zegt, is het tijd om eens heel goed na te denken.

 

5. Hij is enorm afstandelijk

Hij weet alles over jou, maar jouw kennis over hem is vrij beperkt. Een relatie draait om elkaar leren kennen en te ontdekken of jullie echte soulmates zijn. Als hij dus maar weinig over zichzelf vertelt, probeert hij iets te verbergen of wil hij gewoon niet dat je hem leert kennen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '