Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Nr. 2: babbeltjes over de toekomst!

11 signalen die bewijzen dat jullie een match made in heaven zijn

Je bent verliefd. Wat een zalig gevoel! Je wordt spontaan gelukkig bij het horen van zijn stem en je hart smelt wanneer je weer een lief bericht van hem krijgt. Maar zijn jullie dan ook een echte 'match made in heaven'?  Deze 11 signalen bewijzen het. 

1. Jullie lachen om elkaars grappen

 

Hoe stommer de grap, hoe beter. Jullie houden ervan om elkaar aan het lachen te brengen, en zeker met de moppen die alleen jullie begrijpen. #relationshipgoals

 

via GIPHY

 

2. Babbeltjes over de toekomst 

 

Jullie huwelijk ligt al helemaal vast in jullie gedachten, en kinderen gaan er ook zeker komen. Daar hebben jullie immers al uren over gepraat. Maar er is geen druk, want tijd brengt raad en trouwringen.

 

3. Knuffelend een film kijken

 

Al die dure uitstapjes hoeven niet voor jullie. Je houdt ervan om samen met hem al knuffelend in de zetel te liggen. En 's morgens word je dan samen wakker in bed. We laten jullie zelf invullen wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd. 

 

via GIPHY

 

4. Pyjama's all the way 

 

Geen schaamte in jullie relatie! Met je haar in de war en zonder make-up word je naast hem wakker. Wanneer hij dan fluistert dat je er prachtig uitziet, smelt je hart! 

 

5. Jullie dwingen elkaar niet 

 

Jij sleept hem niet mee naar de Meir in Antwerpen en hij verplicht jou niet om op zijn PlayStation te spelen. In jullie relatie kunnen jullie nog steeds je eigen ding doen.

 

6. Cadeautje hier en daar

 

Toen jullie één maand samen waren, stond hij klaar met een bos bloemen. Jij gaf hem een fles wijn om samen op te drinken. Jullie verwachten absoluut geen dure cadeaus van elkaar. Het zijn de kleine dingen die tellen.

 

via GIPHY

 

7. Geheimen zijn veilig 

 

Je kan alles, maar dan ook alles vertellen tegen hem. Nee, 'pinky promise' is niet alleen iets voor beste vriendinnen! 

 

8. Uitgaan met vrienden

 

Wanneer hij samen met vrienden op café gaat, vind jij dat prima. Hij maakt er ook nooit een probleem van wanneer jij samen met vriendinnen op stap gaat. Want in een goede relatie moet je ook tijd maken voor je eigen vrienden en vriendinnen. 

 

via GIPHY

 

9. In gedachten blij elkaar

 

Als jullie dan niet bij elkaar zijn, denken jullie wel aan elkaar. Wanneer hij onverwacht een lief berichtje stuurt, gaat er een zalig gevoel door je lichaam.

 

10. Steun en toeverlaat 

 

Jullie steunen elkaar in alles wat jullie doen. Jij hebt respect voor zijn passie en hij toont interesse in jouw projecten. 

 

11. Elke date is bijzonder

 

Ook al zijn jullie al jaren samen, elke date is nog even bijzonder. Jullie stralen en houden gewoon veel van elkaar! 

 

via GIPHY

 

 

Bron: Cosmo.ph

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '