Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Want het leven is geen erotische film

5 tips om deze zomer zonder zorgen buitenshuis van bil te gaan

Het leven is geen erotische film. Dat zomers openluchtavontuurtje waarmee jullie de dingen spannend willen houden, zal dan ook niet per se zo vlot en vlekkeloos verlopen als je op het scherm zag. Meer nog, bij een beurt buitenshuis zijn er heel wat factoren die de sexy sfeer serieus kunnen verpesten. Geniet deze zomer volop van de buitenlucht en van elkaar, maar lees eerst toch maar even mee.

1. Vermijd een betrapping (en boetes!)

 

Weten dat jullie elk moment betrapt kunnen worden, is een opwindend idee. Minder sexy is het wanneer jullie ook écht betrapt worden en er nog een boete bovenop krijgen. Seks in het openbaar is in België strafbaar en als iemand een klacht indient, kan je zelfs veroordeeld worden. Je zal waarschijnlijk sneller een waarschuwing krijgen dan een proces-verbaal, maar het kan dus wel. Wil je het op veilig spelen, opteer dan gewoon voor je achtertuintje.

 

Ga je toch voor een openbare plaats, zorg er dan voor dat je het niet doet in de buurt van een speeltuin of een andere plaats waar veel kinderen zijn. Als je daar betrapt wordt, zal er minder vergevingsgezind gereageerd worden. Bovendien is het een goed idee om zo aangekleed mogelijk te blijven tijdens de stoeisessie. Kwestie van toevallige voorbijgangers niet totaal te shockeren met je op en neer gaande blote kont en borsten...

 

2. Maak het elkaar niet te moeilijk

 

Om verder te gaan op het eerste puntje: je kiest best voor kleren met ‘makkelijke toegang’. Een los rokje waar je slipje makkelijk vanonder kan, een niet al te strakke broek voor hem... Met andere woorden: kleren die je min of meer kan aanhouden tijdens de daad. Laat die jumpsuit dus in de kast hangen als je van plan bent om buiten van bil te gaan. Misschien kan je hem tijdens jullie boswandeling gewoon koeltjes meedelen dat je een slipje bent vergeten aan te trekken onder je kleedje?

 

3. Spontaan is niet per se sexyer

 

‘Van plan?!’ horen we je denken. Is een spontane sekssessie in het bos niet veel opwindender? Dat kan wel zijn, maar een beetje planning kan het verschil betekenen tussen een fenomenaal orgasme en een fiasco. Zo wil je echt niet met je blote kont in de twijgjes liggen – om van de rode mieren nog maar te zwijgen – en je hebt ook niet graag een strand tussen je billen. Een dekentje is een must, wil je zorgeloos kunnen genieten. Muggenspray kan ook wel eens van pas komen. Oh, en niet vergeten achteraf thuis een grondige tekencontrole bij elkaar uit te voeren (wat dan weer als voorspel kan dienen, right?).

 

4. Doe het staand

 

Het ideale standje voor een openbare vrijpartij is ongetwijfeld rechtstaand. Jij leunt tegen een boom of iets anders en slaat één been rond hem, zodat hij je dieper kan penetreren. De voordelen zijn dat je geen last hebt van twijgjes en insecten én je je sneller kan fatsoeneren (en eventueel weglopen), mocht er toch iemand voorbijkomen.

 

5. Maak er een uitstapje van

Als je dan toch spontaan wil zijn, beslis dan op een warme zomeravond spontaan om jullie tentje te nemen en ergens te gaan (wild)kamperen. Niet per se omdat je houdt van de nachtelijke geluiden van de natuur, maar omdat jullie dat openluchtfantasietje dan zonder zorgen kunnen beleven. In de nachtelijke uurtjes heb je minder kans om betrapt te worden en een tent brengt een beetje beschutting zonder dat je die buitenbeleving verliest.

 

koppel tent seks

 

 

Lees ook:

 

Boost je seksleven met deze zomerse tips

 

In déze ruimte hebben mannen het liefst seks

 

Heb jij twee kuiltjes onderaan je rug? Wel, ze beïnvloeden je seksleven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '