Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Je stelt ze dus beter niet

Op deze 4 vragen zal hij nóóit antwoord geven

Als een man echt om je geeft, zal hij beweren dat je hem alles mag vragen. Hij wil jou duidelijk maken dat hij geen geheimen voor je heeft. Stel niet té hoge eisen, want op de volgende vragen zal je hoogstwaarschijnlijk nooit antwoord krijgen. 

1. Vind je mij dik? 

 

Too fat

© Giphy

Het is een verleidelijke vraag die we maar al te graag stellen. Een man zal hier nooit een correct antwoord op kunnen geven. Hij wéét namelijk dat je hem niet zal geloven als hij 'nee' zegt en dat hij bestempeld zal worden als leugenaar. Hij weet ook dat 'ja' een vulkaan zal doen uitbarsten en hij wil je in geen geval kwetsen. Mannen vallen op zelfzekere vrouwen en vragen zoals deze doen je onzeker overkomen. 

 

2. Laat je me iets weten als je er bent en stuur je me een sms als je vertrekt? Oh, en bel je me voordat je gaat slapen? 

 

Obsessed

© Giphy

Jongens doen niks liever dan met hun vriendin te sms'en en te bellen, maar alleen als ze dat zelf willen en niet omdat het móét of omdat ze zich verplicht voelen. Hij zal zich al snel beklemd voelen omdat hij je constant op de hoogte moet houden, en dat is niet bevorderlijk voor de relatie. 

 

3. Wat voor iemand was je ex ? 

 

Ex girlfriend

© Giphy

Als deze vraag al even door je hoofd spookt, vraag jezelf dan eerst eens af waarom je die wilt stellen. Probeer je te achterhalen op welk type vrouwen hij valt? Ben je gewoon nieuwsgierig of eerder jaloers? Als je daar antwoord op kan geven, moet je je misschien eens afvragen of het er écht toe doet. Z'n ex is uiteindelijk niet voor niks z'n ex. Geef hem geen reden om terug te kijken, maar focus je op het feit dat hij nu bij jou is en zorg ervoor dat jullie het wél naar jullie zin hebben. 

 

4. Waar zie jij ons over tien jaar? 

 

Future

© Giphy

De meeste mannen leven in het moment en plannen niet te veel vooruit. Dat betekent niet dat mannen een relatie op lange termijn niet zien zitten. Mannen genieten gewoon van elke minuut die ze kunnen doorbrengen met de meid die ze liefhebben. Als ze gelukkig zijn met de gang van zaken, willen ze eigenlijk alleen dat alles even vlot blijft verlopen. 

 

Meer artikels over hém: 

Deze eigenschappen vinden mannen echt belangrijk bij een vrouw 

Deze 11 dingen die vrouwen doen, zijn absolute afknappers voor mannen

Zo weet je of je lief een goede hubbie wordt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '