Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy

4. Verwijder groepsfoto's. Poseren met je volledige girl squad is leuk voor op Instagram of Facebook, maar niet op een datingapp.

10 manieren om je Tinderprofiel op te krikken

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist
Hoop je je prins op het witte paard tegen te komen op Tinder, dan kan je er maar beter voor zorgen dat je profiel er goed uitziet. Dankzij deze tips stromen de matches binnen.


 

1. Kies een grappige bio


Schrijf een humoristisch en luchtig tekstje bij je profiel, zoals een gevatte opmerking of een grappige quote. Blijf zeker weg van de stereotype zinnetjes waarin je je lengte vermeldt en schrijf geen volledig boek. Als mensen naar rechts swipen, heb je nog tijd genoeg om je hele levensverhaal uitgebreid te vertellen.

2. Vermijd foto’s met kindjes


Je metekindje kan dan nog zo schattig zijn, het schrikt sommige potentiële dates af als je met een baby of peuter poseert op een van je profielfoto’s. Heb je zelf kindjes en wil je dat onmiddellijk duidelijk maken aan eventueel geïnteresseerden, dan kan het natuurlijk niet kwaad om samen met je zoontje of dochtertje op de foto te staan.

3. Plaats een duidelijke foto


Een wazige foto of eentje dat veel te donker is, geeft de persoon die door je foto’s scrolt de indruk dat je je uiterlijk wil verbergen. Post dus een foto waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is.

4. Verwijder groepsfoto’s


Poseren met je volledige girl squad is leuk voor op Instagram of Facebook, maar niet op een datingapp. Je toekomstige prins op het witte paard weet namelijk niet wie jíj bent als je telkens naast vier andere vrouwen staat.

5. Deel een volledige foto


Deel ook zeker een beeld waarop je lichaam te zien is. Wij weten eerlijk gezegd toch ook graag welk vlees we in de kuip hebben, dus show what ya momma gave ya.

6. Laat nog wat aan de verbeelding over


Bij de vorige tip bedoelen we natuurlijk niet dat je onmiddellijk een foto met een minuscule bikini moet uploaden. Het is vaak leuk én sexyer om nog wat aan de verbeelding over te laten.

7. Gebruik geen Photoshop


Werk je foto niet bij. Wees blij met jezelf en toon trots en vol zelfvertrouwen de echte jij!

8. Vermijd geposeerde foto’s


Post spontane beelden of foto’s die je doen glimlachen als je ernaar kijkt. Ga niet voor vreemde houdingen die er volgens jou misschien flatterend uitzien, maar in werkelijkheid enorm onnatuurlijk zijn.

9. Kies geen filmpersonage of stripfiguur als foto


Het gaat misschien om je idool of om iemand naar wie je opkijkt, maar je potentiële matches willen jou zien en niet je favoriete personage uit je lievelingsfilm.

10. Deel geen foto met je ex


Het is echt een slecht idee om te poseren naast je ex-lief of een man van wie mensen zouden kunnen denken dat het je ex is.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '