Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vijf

Opgelet: spoilers van een nacht gevuld met wraak.

‘Temptation Island’: ooggetuigenverslag van ‘wildste nacht ooit’

'Dit heb je nog nooit op tv gezien', vertellen ooggetuigen over de 'wildste nacht ooit' in 'Temptation Island'. Met drie mannen die op wraak uit waren, werd het volgens deze getuigen een avond vol overspel.

 

kampvuur

 

We zeiden al eerder: de volgende aflevering van 'Temptation Island' belooft wat. Nu heeft een ooggetuige van de avond bevestigd dat het de 'wildste avond ooit op tv' zal zijn. Anonieme bronnen die alles vanop de eerste rij meemaakten, vertellen aan Dag Allemaal dat wraak op hun 'losbandige vriendinnen' centraal stond voor drie van de vier mannen. 
 

Een plot van de mannelijke verleiders

In de vorige afleveringen leek het alsof al de koppels zich zeer goed aan de afspraken hielden. Tot de mannelijke vrijgezellen besloten om het spel een beetje spannender te maken. Ze brachten de vrouwen in een relatie in een comprimerende positie, en daar reageerden de mannen volgens deze ooggetuige 'nogal emotioneel' op. 

 

Temptation island

 

Slechts één koppel is veilig    

De anomieme bron wilde eerst niet kwijt wie er iets fout had gedaa,n maar de reporters van ,Dag Allemaal hadden al snel uitgevist wie een beetje stout is geweest. Volgens hen is het enige koppel dat de nacht heeft kunnen overleven, Niels en Rosanna. De avances van Parastoo zouden dus nutteloos geweest zijn. De andere mannen daarentegen... 

Lize en Jefferson voeden al langer de geruchten dat Lize voor knapperd Ken gegaan zou zijn en Jeffie achter zich gelaten zou hebben. Zeker nadat Lize en Ken meerdere malen in Antwerpen en Gent gespot zijn, denken we dat het koppel de temptation niet heeft weerstaan. 

Merijn en Lisa lijken een sterk koppel, ondanks het feit dat Pommeline steeds dichterbij komt. Zouden Jolien en Herbert het halen? Jolien is in elk geval haar grenzen aan het opzoeken... Dankzij de ooggetuige weten we nu dat het ook daar spaak loopt in de komende aflevering.
 

 

Temptation Island

 

Over en uit voor 3 op de 4

Een tweede ooggetuige wist het weekblad te zeggen dat drie van de vier al aan het kampvuur besloten hadden dat hun relatie voorbij was. De verleidsters zagen dat moment dan ook als de uitgelezen kans om hun slag te slaan. 

Herbert voelde zich schijnbaar erg geraakt in zijn mannelijkheid door het gedrag van Jolien, maar was in werkelijkheid 'op zoek naar een uitvlucht om met Saartje in bed te kunnen duiken'. Merijn gelooft sluwe Lisa niet meer en werd een schot voor open doel voor verleidster Pommeline. Een goede hoeveelheid drank gaf Jefferson dan weer de moed om verder te gaan met verleidster Natasja

Dat drie van de vier koppels het eiland verlaten als vrijgezellen, is uniek voor het programma. De programmamakers willen dan ook geen commentaar geven op de meest sensationele aflevering ooit. Eén ding is zeker: wij zullen aan ons scherm gekluisterd zitten. 

Bron: Dag Allemaal

We krijgen niet genoeg van 'Temptation Island':

VIDEO: nemen de mannen woensdagavond wraak in 'Temptation Island'?

AHA: daarom komt 'Temptation'-verleidster Manouh niet vaak in beeld

OH BOY: deze pijnlijke uitschuiver zag je nog niet eerder 'Temptation Island'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '