Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

11. Pas aan je Bicky Burger kunnen beginnen als je het augurkje hebt weggehaald

22 dingen die je sowieso herkent als je een moeilijke eter bent

Wordt jouw culinaire wereld ook een beetje beperkt door de dingen die jij liever niet in je mond stopt? Perfect mogelijk. Als je een moeilijke eter bent, that is. En als jij een van de unlucky few bent met een hele waslijst aan ingrediënten die jij liever niet op je bord ziet verschijnen, zal je deze dingen zeker herkennen.

1. Stiekem nog steeds voor het kindermenu willen kiezen

 

Curryworst met frietjes is altijd goed (en daarnaast ook een stuk goedkoper dan gratin met zalm).

 

 

A photo posted by ILKA (@ilyapamo) on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

 

2. Dingen leren eten door ze te bedelven met mayonaise

 

Of ketchup, looksaus of cocktailsaus. Zolang je het ding in kwestie maar niet echt proeft. Mayo errrrrthing.

 

 

may

 

3. Bitterballen for life

 

Moeilijke frituursnacks? Daar doe jij niet aan mee. Back to basics it is!

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

4. Nog steeds Frosties eten als ontbijt

 

Terwijl de rest van de wereld aan de havermout met gojibessen zit.

 

 

A photo posted by Hayley V (@hverkys) on

 

5. Forever en altijd hetzelfde bestellen op restaurant.

 

Kiezen is verliezen, en daarom blijf je bij dat ene gerecht. Want dan weet je zeker dat het lekker is, toch?

 

 

A photo posted by @borntodine on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

6. En in de pizzeria steevast voor een margherita gaan

 

Maar niet met te veel kruiden, hé!

 

 

A photo posted by New York Slice (@newyorkslice) on

 

7. Niet houden van vreemde texturen

 

Of geuren. Of kleuren. Oesters of rode bieten? No, thank you!

 

ew

 

8. Altijd koken met dezelfde drie groenten

 

Want courgette, wortel en (rode) paprika zijn safe.

 

 

A photo posted by Nourishing Bubs (@nourishingbubs) on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

 

9. De dingen die je niet lust overal uitpulken

 

Inclusief de tomaatjes op je diepvriespizza, jawel.

 

raar

 

10. Bij de McDonald's nog steeds een Happy Meal kiezen

 

Goedkoop én een gratis cadeautje!

 

 

A photo posted by @eres_primavera on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

11. Pas aan je Bicky Burger kunnen beginnen als je het augurkje hebt weggehaald

 

Dat glibberding moet je verwenmomentje niet verpesten, aja.

 

 

iew

 

12. Je tafelgenoten blij maken met al de dingen die jij niet lust

 

Jij neemt m'n tomaat wel over, hè? En m'n sint-jakobsvruchten?

 

ba

 

13. Spontaan een vapeureke krijgen als je ergens gaat eten waar je het menu niet zelf kan uitkiezen

 

Of erger: vooropgestelde maaltijden. Save me now.

 

zucht

 

14. Op restaurant meteen naar het goedkoopste gerecht op de kaart zoeken

 

#lifehack – niet (alleen) omdat je vaak blut bent, maar de cheapste gerechten zijn vaak de meest basic gerechten. Een spaghetti bolognaise voor mij, prego (zonder champginons)!

 

 

A photo posted by Lisa (@alimentation_saine_healthy) on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

 

15. Een broodje gezond zonder tomaat vragen

 

En zonder sla. En wortels. En als je toch bezig bent, ook geen komkommer, alsjeblieft. Met extra mayonaise.

 

nee

 

16. Openstaan om iets te proberen, maar op voorhand al weten dat het niet goed gaat komen

 

Want jij + vis = gewoon geen goede match.

 

mond

 

17. 'De kindjes in Afrika zouden daar héél blij mee zijn'

 

En je zou ze het met véél plezier opsturen, maar die witloofsoep blijft echt niet warm.

 

nou

 

18. Er als eerste voor zorgen dat het lekker en het vies eten elkaar niet raakt

 

No way dat jij je kroketjes laat verpesten door champignonsaus.

 

uh

 

19. Je mentaal voorbereiden op een restaurantbezoek door de menu's online te checken

 

Als je als bijgerecht frietjes vraagt en een portie miniloempia's als hoofdgerecht, heb je wel gegeten, toch?

 

 

A photo posted by Vietnamama (@vietnamama.nl) on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

20. De gastvrouw verrassen met een eetbaar cadeautje

 

Zodat je je lievelingschips kan eten terwijl de rest mozzarella met tomaat en basilicum eet.

 

 

A photo posted by Hannah (@imhannahmurphy) on

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

21. Dingen opeten door ze te kauwen in je wang en niet op je tong te laten komen

 

Je wil natuurlijk wel beleefd blijven als iemand je iets voorschotelt (en kokhalzen wanneer die garnalen je tong raken is niet zo netjes.)

 

 

blah

 

22. Superverbaasd zijn als je iets wél blijkt te lusten

 

Kerstomaten met mayonaise: nog zo slecht niet. One step at a time, dus!

 

ow

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '