11. Pas aan je Bicky Burger kunnen beginnen als je het augurkje hebt weggehaald
22 dingen die je sowieso herkent als je een moeilijke eter bent
1. Stiekem nog steeds voor het kindermenu willen kiezen
Curryworst met frietjes is altijd goed (en daarnaast ook een stuk goedkoper dan gratin met zalm).
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
2. Dingen leren eten door ze te bedelven met mayonaise
Of ketchup, looksaus of cocktailsaus. Zolang je het ding in kwestie maar niet echt proeft. Mayo errrrrthing.
3. Bitterballen for life
Moeilijke frituursnacks? Daar doe jij niet aan mee. Back to basics it is!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
4. Nog steeds Frosties eten als ontbijt
Terwijl de rest van de wereld aan de havermout met gojibessen zit.
5. Forever en altijd hetzelfde bestellen op restaurant.
Kiezen is verliezen, en daarom blijf je bij dat ene gerecht. Want dan weet je zeker dat het lekker is, toch?
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
6. En in de pizzeria steevast voor een margherita gaan
Maar niet met te veel kruiden, hé!
7. Niet houden van vreemde texturen
Of geuren. Of kleuren. Oesters of rode bieten? No, thank you!
8. Altijd koken met dezelfde drie groenten
Want courgette, wortel en (rode) paprika zijn safe.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
9. De dingen die je niet lust overal uitpulken
Inclusief de tomaatjes op je diepvriespizza, jawel.
10. Bij de McDonald's nog steeds een Happy Meal kiezen
Goedkoop én een gratis cadeautje!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
11. Pas aan je Bicky Burger kunnen beginnen als je het augurkje hebt weggehaald
Dat glibberding moet je verwenmomentje niet verpesten, aja.
12. Je tafelgenoten blij maken met al de dingen die jij niet lust
Jij neemt m'n tomaat wel over, hè? En m'n sint-jakobsvruchten?
13. Spontaan een vapeureke krijgen als je ergens gaat eten waar je het menu niet zelf kan uitkiezen
Of erger: vooropgestelde maaltijden. Save me now.
14. Op restaurant meteen naar het goedkoopste gerecht op de kaart zoeken
#lifehack – niet (alleen) omdat je vaak blut bent, maar de cheapste gerechten zijn vaak de meest basic gerechten. Een spaghetti bolognaise voor mij, prego (zonder champginons)!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
15. Een broodje gezond zonder tomaat vragen
En zonder sla. En wortels. En als je toch bezig bent, ook geen komkommer, alsjeblieft. Met extra mayonaise.
16. Openstaan om iets te proberen, maar op voorhand al weten dat het niet goed gaat komen
Want jij + vis = gewoon geen goede match.
17. 'De kindjes in Afrika zouden daar héél blij mee zijn'
En je zou ze het met véél plezier opsturen, maar die witloofsoep blijft echt niet warm.
18. Er als eerste voor zorgen dat het lekker en het vies eten elkaar niet raakt
No way dat jij je kroketjes laat verpesten door champignonsaus.
19. Je mentaal voorbereiden op een restaurantbezoek door de menu's online te checken
Als je als bijgerecht frietjes vraagt en een portie miniloempia's als hoofdgerecht, heb je wel gegeten, toch?
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
20. De gastvrouw verrassen met een eetbaar cadeautje
Zodat je je lievelingschips kan eten terwijl de rest mozzarella met tomaat en basilicum eet.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
21. Dingen opeten door ze te kauwen in je wang en niet op je tong te laten komen
Je wil natuurlijk wel beleefd blijven als iemand je iets voorschotelt (en kokhalzen wanneer die garnalen je tong raken is niet zo netjes.)
22. Superverbaasd zijn als je iets wél blijkt te lusten
Kerstomaten met mayonaise: nog zo slecht niet. One step at a time, dus!
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier