Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Ja, beter dan Chuck Bass

7 redenen waarom Nate eigenlijk de beste vangst was in ‘Gossip Girl’

Acteur en hottie Chace Crawford blaast vandaag 31 kaarsjes uit. Het uitgelezen moment om terug te blikken op zijn tijd als Nate Archibald in 'Gossip Girl', wanneer hij met z'n helderblauwe kijkers en zachte persoonlijkheid onze tienerhartjes sneller deed slaan. En toch moesten die mooie ogen de duimen leggen tegen de zwoele stem van Chuck Bass of de krullenbol van Lonely Boy, die in onze puberale ogen net iets aantrekkelijker waren. Ondertussen weten we wel beter: Nate was en is nog steeds de beste keuze uit de drie.

1. Hij is niet bang voor z'n gevoelens

 

Oké, hij was het wel toen hij eigenlijk verliefd was op Serena maar toch bij Blair bleef en die laatste dan maar bedroog met Serena. Maar toen was hij nog een tiener, jong en onbezonnen. Daarna was hij altijd heel open over z'n gevoelens voor S. en de rest van z'n lange lijst van vriendinnetjes. Hij had er bovendien niet de minste moeite mee om die 'three little words' te zeggen. In tegenstelling tot anderen, uhummm.

 

 

 

2. Hij is trouw

 

Again: niet die ene keer op dat trouwfeest waar hij het met Serena deed. Na die misstap was hij echter trouw aan al z'n vriendinnetjes, van Jenny tot Vanessa en zelfs Diana. Bovendien is hij een geweldige vriend voor Chuck – die z'n vriendschap eerlijk gezegd niet altijd verdient – en staat hij ook voor Serena altijd klaar, zélfs nadat ze hem dumpte voor Lonely Boy.

 

3. He works hard and plays hard

 

Hij is misschien niet de allersnuggerste van de hoop, maar Nate is bereid te werken voor zijn eigen succes. Iets waarvan veel rijkeluiskindjes iets kunnen leren, toch? Terwijl Bass té hard feest en Humphrey iets te vaak met z'n neus in de boeken – of op de website van Gossip Girl, zoals we nu weten – zit, weet Nate een goede balans te behouden.

 

 

 

4. Hij staat altijd klaar voor z'n vrienden

Nate heeft een warme, zorgzame persoonlijkheid. Hij is altijd diegene die er is om naar de problemen van een ander te luisteren en ze te troosten. Hoewel die eigenschap in onze tienerjaren niet opkon tegen de aantrekkelijke arrogantie van Chuck – vooral wanneer hij 'I'm Chuck Bass' zei! – weten we nu dat er niets waardevoller is dan een persoon die ondanks alles altijd voor je zal zorgen. 

 

5. Hij heeft een gevoel voor humor

Bij Chuck Bass zat die doordringende, serieuze blik – die hem weliswaar heel sexy maakte – continue op z'n gezicht geplakt. En Humphreys gevoel voor humor durven we betwisten, aangezien hij het blijkbaar grappig vond om als Gossip Girl de levens van z'n eigen vrienden af en toe tot een hel te maken. Nate daarentegen kon vaak scherp uit de hoek komen en was niet bang om z'n verliefde en verwende vriendjes voor schut te zetten met z'n mopjes. Is er iets aantrekkelijker dan een grappige man?

 

 

 

6. Zelfs met de Justin Bieber-bles van de eerste seizoenen, ziet hij er goed uit.

Terwijl Chucks kapsel van het eerste seizoen toch is moeten veranderen vooraleer we hem aantrekkelijk konden vinden. Om nog maar te zwijgen van die keer dat Dan besloot z'n haar te laten groeien en het soms zelfs achter z'n oren moest steken. Ugh.

 

 

 

7. Hij is zo sexy als journalist

Maar daarin zijn we misschien een klein beetje bevooroordeeld. Al moet je toegeven dat zo'n hemd, das en geconcentreerde blik hem geweldig staan, niet?

 

 

 

 

Lees ook:

 

Onthuld: 'Gossip Girl'-makers wilden deze actrices eigenlijk als Blair en Serena

 

HOERA: er komt een nieuwe serie à la 'Gossip Girl' aan

 

VIDEO: dit was de auditievideo van Blake Lively voor Gossip Girl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '