Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Voor mama's met humor.

Hilarische kaartjes vieren de keerzijde van het moederschap

We kennen ze allemaal, de struggles van het moederschap. Je past niet langer in je skinny jeans, je hebt minder seks en je kan niet zwijgen over je kersverse baby. 'Mum's Milestones' drukte die mijlpalen op hilarische kaartjes. Ideaal als cadeautje of als herinnering voor jezelf.

Achter 'Mum's Milestones' zitten de Australische Esti Zilber en Becky Feiner, elk trotse moeder van twee kinderen. De twee begonnen het project nadat hun conversaties bepaald werden door vieze luiers, slapeloze nachten en boobies die op ontploffen staan.

 

'We brachten veel tijd samen door als nieuwbakken moeders en hadden het vaak over dingen die niet weerspiegeld werden door alle babyproducten die er te vinden zijn en wat er op social media gepost werd', vertelt Zilber aan Mashable. 'We lachten vaak om het feit dat baby milestones gevierd werden met prachtige babyfoto’s, naar niemand had het ooit over wat de moeder meemaakte.'

 

'Mum's Milestones' werd opgericht in maart van dit jaar. Een maand later was de eerste lading kaartjes al uitverkocht. Een deel van de opbrengst gaat overigens naar PANDA, een Australisch goed doel voor perinatale angst en depressie.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '